Päivitetty 13.08.2016

Kodin saanut koira: CLOVER (nyk. Essi)


Syntymäaika: 11/2015
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
steriloitu


13.6.2016

Clover löydettiin Clinica Veterinara Onevetin hoitolan läheltä toisen narttukoiran kanssa. Ne ovat mitä ilmeisemmin tarkoituksella hylätty lähelle hoitolaa jotta joku Onevetin työntekijöistä poimisi ne mukaansa. Toisen nartun nisissä oli vielä maitoa, joten se on hiljaittain synnyttänyt. Voi olla, että tämä koirakaksikko sai lähtöpassit kodistaan pentujen syntymän myötä. Romaniassa valitettavan yleinen tapa hankkiutua koirasta eroon on hylätä se kadulle. Pentujen kohtalosta ei ole tietoa ja voi olla että ne eivät olleet yhtä onnekkaita kuin tämä kaksikko.

Clover on vielä hiukan hämillään kaikesta tapahtuneesta, mutta se varmasti reipastuu viimeistään kotioloissa. Se on ystävällinen ja rauhallinen sekä sosiaalinen niin ihmisten kuin koirienkin kanssa. Neidillä on korkeutta noin 30 cm ja painoa 5,2 kg.

12.7.2016
Clover on varattu ikiomaan kotiin. Onnea Clover <3

13.8.2016
Clover lensi yölennolla oman perheensä luo ja sai uudeksi nimekseen Essi. Oiken ihanaa elämää Essille ja perheelle!

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Clover saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Clover on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Krista Norvasuo

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.