Päivitetty 14.03.2021

Kodin saanut koira: CORGICA, nyk. VENNI


Syntymäaika: 2-3/2020
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (One Rescue)
kastroitu

Corgica on herättänyt paljon kiinnostusta, eikä siitä oteta tällä hetkellä enempää kyselyitä vastaan.

*********

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Perustiedot ja tausta
26.1.2021

Adina Vladut on eläinlääkäri, joka omistaa yhdessä miehensä Dragos Vladutin kanssa Onevet-klinikan. Eläinlääkäriklinikka OneVet on yksi Kulkurien keskeisimmistä yhteistyötahoista. Vuodesta 2012 lähtien jokainen Kulkurien adoptio-ohjelman läpikäynyt koira on kulkenut OneVetin kautta huolellisen yhdessä laaditun prosessin läpi. Eläinlääkärin työnsä lisäksi Dr. Adina käyttää kaiken aikansa kodittomien koirien auttamiseen. Adina perusti One Rescue Association -yhdistyksen vuonna 2017. Yhdistyksellä on tarha Cosobassa noin puolen tunnin matkan päässä Bukarestista. Tarhalla asuu useita satoja koiria. One Rescue Associationin tarha on kuitenkin romanialaisittain hyvä, sillä siellä on päivittäin eläinlääkäri, koirat hoidetaan ja niiden elinolosuhteita pyritään parantamaan jatkuvasti.

Corgica on nuori ja veikeän nköinen uros, joka on löydetty kadulta One Rescue Associationin tarhan lähettyviltä kahden muun pennun, Boltin ja Vascan, kanssa.  Corgica on aktiivinen ja leikkisä eikä sen ole kuultu juurikaan haukkuvan tarhalla. Corgica asuu samassa häkissä Boltin ja Vascan kanssa. Kaikki kolme tulevat hyvin toimeen sekä keskenään että muiden koirien sekä ihmisten kanssa.

Corgica on noin 10-11 kuukauden ikäinen kastroitu uros ja kokoa pojalta löytyy n. 35-40 cm/8kg. Corgica kasvanee tästä vielä jonkin verran.

Päivitykset

14.3.2021

Corgica saapui omaan kotiin 13.3.2021 ja sai uudeksi nimekseen Venni.

7.2.2021

Corgica ei vielä tiedäkään, miten erityinen päivä tänään on: Corgica varattiin juuri omaan kotiin! Onnea Corciga ja perhe! <3

26.1.2021

Corgica otti ensiaskeleen kohti uutta parempaa elämää ja ryhtyi etsimään omaa loppuelämän kotia Kulkureiden adoptio-ohjelmassa.

***************

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Corgica saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Corgica on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.  Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Laura Arala

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.