Päivitetty 23.04.2018

Kodin saanut koira: DAENERYS


Syntymäaika: 8/2017
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
ei steriloitu

 

Perustiedot ja tausta
25.1.2018
Onevetin klinikka ja heidän ylläpitämänsä Cosoban tarha ovat yksi Kulkurien pääyhteistyökumppaneista. Tarhalla asuu jatkuvasti satoja koiria, jotka odottavat oman kodin löytymistä. Myös paikalliset tietävät Onevetin hoitolan ja valitettavan usein eläinlääkäri Adina löytääkin portilta sinne hylättyjä pentuja. Tälläinen tarina on myös viidellä tarhalle hylätyllä siskoksella, Daeneryksella, Briennellä, Missandeilla, Sansalla ja Ygritellä.

Pennut ovat kaikki ystävällisiä ja kilttejä, mutta koska sosiaalistaminen on jäänyt vähälle, ovat ne vielä melko ujoja. Ulkoillessa ne ovat nätisti muiden koirien kanssa, mutta hakevat selvästi turvaa toisistaan ja yrittävät pysyä poissa jaloista. Ne jännittävät vieraita ihmisiä, mutta reipastuvat tilanteessa pian ja muuttuvat uteliaammiksi. Jännityksestä huolimatta pennut antavat kiltisti käsitellä itseään. Kotona nämä hurmaavat neidit tulevat varmasti tarvitsemaan aikaa ja kärsivällisyyttä.

Suloinen ja kiltti Daenerys on pentueen reippaammasta päästä ja kooltaan pennuista pienin. Se painaa tällä hetkellä noin 5 kg ja neidin arvellaan aikuisena kasvavan pieneksi keskikokoiseksi koiraksi.

 

14.4.2018
Daenerys pääsi lentämään kotiinsa, onnea perheelle! <3

19.3.2018
Pieni Daenerys on tänään varattu ikiomaan kotiinsa!

 

 

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Mikäli Daenerys tulee Suomeen alle kuuden kuukauden ikäisenä, sitä ei steriloida ennen kotiutumista. Tällöin tuleva koti sitoutuu steriloimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu halutessanne steriloinnin kustannuksiin 70 eurolla kuittia vastaan. Olethan myös yhteydessä yhdistykseen (varaajaan) ennen sterilointia.

Daenerys saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Daenerys on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Tuuli Katainen

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.