Päivitetty 26.01.2019

Kodin saanut koira: DANIA


Syntymäaika: 4/2018
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Cosoba)
steriloidaan

 

Perustiedot ja tausta
26.1.2019

One Rescue Association yhdistykseen kuuluvaa Cosoban tarhaa ylläpitää eläinlääkäri Adina Vladutin miehensä Dragosin kanssa. Tarhalla asuu vaihtelevasti noin 350 koiraa, jotka odottavat oman kodin löytymistä.  Muun muassa ei-toivottuja pentuja hylätään tarhan läheisyyteen ja tuodaan tarhalle jatkuvasti.

Paikallinen mies oli löytänyt Danian kadulta ja vienyt OneVet klinikalle, josta hän pääsi etsimään omaa kotiaan nykyiselle asuinpaikalleen Cosobaan. Luonteeltaan Dania on varsin hyväluonteinen, leikkisä ja muutenkin aktiivinen, menevä, jopa jokseenkin riehakas pentukoira. Hän viihtyy sylissä kuten kuvista näkyy, rakastaa myös rapsutuksia ja rauhottuu huomiota saadessaan. Dania tulee toimeen muiden koirien kanssa ja nuoren ikänsä ansiosta voisi sopeutua myös muihin eläimiin osaavassa kodissa.

Dania on tällä hetkellä arviolta 8 kuukauden ikäinen ja säkäkorkeus hänellä on n. 45-50cm ja painoa n. 12-15 kiloa. Hänen odotetaan kasvavan keskikokoiseksi, joten kokoa voi tulla vielä hieman lisää. Dania soveltuu tarhakäytöksen puolesta monenlaiseen kotiin, sillä hänen ei ole kuultu haukkuvan ja avoimen luonteensa ansiosta Dania voisi sopia hieman vilkkaammallekin asuinalueelle.

Päivitykset
26.1.2019

Onnekas Dania lensi tänään Suomeen ja pääsi nauttimaan kotikoiran elämästä. Kaikkea hyvää Danialle ja hänen perheelleen<3

21.12.2018

Dania sai parhaan joululahjan eli hänet varattiin tänään omaan kotiinsa Suomeen! Paljon onnea Danialle ja tulevalle perheelle <3

3.12.2018

Kulkurien aktiivit tapasivat Danian marraskuun lopulla ja hän oli valloittanut vierailijoiden sydämet. Kauniin ulkonäkönsä lisäksi Dania on reipas, utelias ja avoin pentu, joka nauttii huomiosta ja kosketuksesta todella paljon. Dania tulee mutkattomasti toimeen samassa häkissä asuvien koirien kanssa.

22.10.2018

Dania aloitti kodin etsimisen Kulkureiden adoptio-ohjelmassa.

_____________________________________________________________________

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, ja myös muihin koiriin tutustumista saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Dania saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Dania on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Danian yhteyshenkilö: Mariia Nikkonen

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.