Päivitetty 19.07.2017

Kodin saanut koira: FARA


Syntymäaika: 05/2012
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
steriloitu

 

 

 

14.05.2017
Onevet on Kulkurien pitkäaikainen yhteistyökumppani ja vuodesta 2012 lähtien jokainen Kulkurien adoptio-ohjelman läpikäynyt koira on kulkenut Onevetin kautta huolellisen yhdessä laaditun prosessin läpi. Toinen klinikan perustajista, Dr. Adina, on erityisen kunnostautunut kodittomien koirien auttajana ja OneVetin hoitolan tiloissa asuukin pari sataa koiraa. Suuri osa koirista, varsinkin pennuista, tulee Onevetin lähiympäristöstä, joka on yleinen koirien hylkäyspaikka, sillä ihmiset tietävät Onevetin työntekijöiden poimivan ne sieltä turvaan. Yksi tarhan asukeista on ulkonäöllään hurmaava Fara. Fara on noin 5- vuotias, hyväluonteinen tyttönen, jolle viimein tarjoutui mahdollisuus alkaa etsimään sitä omaa kotiaan Suomesta käsin.

Muiden koirien telmiessä yhdessä, Fara jää hetkeksi mutustelemaan tilannetta kauemmaksi. Se tarkkailee mitä muut puuhailevat ja hetken siinä mietittyään ryntää Fara itsekin leikkiin. Sen jälkeen sitä ei hetkeen pysäytäkkään mikään, kun neitokainen pomppii ja remuaa. Fara on aktiiviemme sanojen mukaan ikäistään leikkisämpi ja kuvailivat Faraa sanalla “kujeileva”. Tuleva perhe voi siis olettaa, että tämä neitokaisen kanssa arki ei tule olemaan tylsää. Fara tulee tarvitsemaan kodin, jossa se saa olla osana porukkaa ja päivittäisiä puuhailuja. Sohvaperunaa Farasta ei saa tekemälläkään ja perusarjen ohella Fara tulee varmasti tarvitsemaan aktivointia. Farasta voisi hyvin saada myös harrastuskaverin. Fara tulee hyvin muiden koirien kanssa toimeen.

Fara on noin 50cm korkea ja painaa noin 20kg.

19.07.2017
Fara on saanut muualta kodin ja muuttaa sinne pikimmiten. Onnittelut Fara ja kaikkea hyvää matkallesi <3

—————————————————————————-

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Fara saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Fara on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Nora Anttila

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.