Päivitetty 02.11.2013

Kotia etsivä: FERRY


Ferry halusi heti ihmisen syliin 18.7.2013

FERRY

* n. 3v

* uros

* kastroitu

* Romaniassa

 

 

 

 

23.7.2013

Ferry on aivan hellyyttävä pieni koirapoika, joka asustaa Bukarestissa sijaitsevalla uudenkarhealla koiratarhalla, Dog Rescue Shelterillä, jonne se oli tuotu kodista. Ferry on meidän saapuessamme remmissä aidatulla etupihalla muutaman muun koiran tavoin. Kysyimme, miksi koirat ovat hihnoistaan kiinni tässä ja saamme vastauksen, että ne ovat lähtövalmiina uusiin koteihinsa ja ne pyritään pitämään erillään muista koirista siihen asti. Hetken keskusteltuamme saammekin tiedon, että Ferryä ei oltukaan vielä adoptoitu vaan se oli tuotu meitä varten näytille.

Ferry on hyvin pienikokoinen poika, korkeuta löytyy juuri ja juuri maksimissaan 30cm ja painoa 7-8kg.

Ferry tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa, mutta se pitää enemmän tytöistä kuin pojista. Isommat urokset eivät aina saa Ferryä puolelleen, joten ehkä miellyttävintä Ferrylle olisi, jos tulevassa kodissa odottelisi tyttökoira tätä poikaa kotiin. Ferry on kiltti ihmistä kohtaan, joten se voisi sopia lapsiperheeseenkin. Ferry on aktiivinen, leikkisä ja sosiaalinen, josta joku saa aivan huikean hienon koiran itselleen!

Ferryn turkki on koko komeudessaan pidempi ja melko suora, nyt Ferry oli trimmattu ja tämän toimenpiteen poika oli hienosti antanut tehdä. Muihinkaan hoitotoimenpiteisiin ei poika ole pahaa sanaa sanonut.

 

2.11.2013

Ferry on kokenut kovan kohtalon toisen koiran käytyä sen kimppuun. Valitettavasti Ferry menehtyi yhteenotossa.

 

Varaajana toimi Nea.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.