Päivitetty 03.08.2017

Enkelikoira: FREEDY


Syntymäaika: 2008
Sukupuoli: Uros
Sijainti: Romaniassa (Luiza Mandru )
Kastroitu

20.6.2016
Luiza Mandru on Kulkurien pitkäaikainen ja luotettava yhteistyökumppani ja ystävä. Hänen ja hänen miehensä ansiosta sadoilla koirilla on ollut mahdollisuus päästä turvaan ja aloittaa uuden elämän, rakastettuina perheenjäseninä.

Luiza on eläinystävä suurella sydämellä ja hän tekee kaikkensa, jotta eläimillä olisi hyvät oltavat ja hän pyrkii pitämään niin kodin kuin pihan mahdollisimman stressittömänä alueena. Tästä syystä hän on myös joutunut turvautumaan ulkopuoliseen apuun huolehtiakseen koirista. Viisi koiraa ovat odottaneet omaa mahdollisuuttaan onneen, yksityisellä tarhalla, hieman pidemmän ajomatkan päästä Luizan talolta. Tämän viisikon Luiza on ottanut turvaan kadulta jossa nämä asuivat, kun riski koirarankkureiden kiinniottamiseen kasvoi huomattavasti.

Yksi hänen pelastamistaan koirista on jo hiukan vanhempi herra Freedy.  Luonteeltaan Freedy on lempeä, kiltti ja ystävällinen niin ihmisille kuin muille koirillekin. Freedy nauttii rapsutuksista ja huomiosta, ja herrasmies pitää ihmisen mukana kulkemisesta ja tekemisten seurailusta. Freedy ei ole ollut tarhalla kova haukkumaan, vaikka muut koirat ääntä pitävätkin.

Freedyllä on painoa n. 20 kg ja korkeutta n. 50 cm.

Freedyn ikä ei kumminkaan hidasta herran vauhtia, vaan seniori iästä huolimatta vauhtia ja energiaa piisaa kyllä!  Freedyn suhtautumista muihin eläimiin ei ole tietoa. Freedyn olisi jo korkea aika päästä omaan kotiin, jossa huolehdittaisiin että vanhemman herran kaikista tarpeista ja mukavuuksista huolehdittaisiin.

1.12.2016
Freedy on edelleen ihana oma itsensä, hiukan vanhempi vain viime kuulumisista. Suuri toive onkin, että tämä herttainen herra pääsisi vihdoin ikiomaan kotiinsa, rakkauden täyteiselle sohvalle omien ihmistensä kanssa, jossa jokaisen seniori koiran eritoten pitäisi päästä ottamaan rennosti, vailla huolta huomisesta ja eilisen ollen mennyttä.

31.1.2017
Aktiivimme tapasivat Freedy herran Tammikuisella matkallaan, ja samanlainen herra oli vastassa kuin ennenkin, vauhtia ehkä hiukan vähemmän. Freedy on kiinnostunut ihmisistä, hiukan aluksi varoo ja menee turvaan sisätiloihin, mutta hetken päästä jo tulee takaisin lähelle, antaa rapsutella ja katsoa hellästi hampaat. Hiukan ujohko, mutta ystävällinen pappa. Toiset koirat ovat herralle ok, joten koirakaveri olisi mukava tulevassa kodissa, mutta varmasti herra olisi tyytyväinen myös ainoana sohvalla köllöttelijänä.

3.8.2017
Saimme tänään surullisia kuulumisia, Freedy herra oli löydetty menehtyneenä, ilman ulkoisia merkkejä mistään omasta tarhasta. Ehkäpä kuumuus oli vanhalle herralle tänä kesänä liikaa, mutta nyt tiedetään että Freedy on varmasti paremmassa paikassa, eikä maalliset murheet kosketa enää häntä. Lepää rauhassa ja ole levollinen <3

 

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan?

Jos tiedät mitä vanhan koiran omistaminen merkitsee, tiedostat siihen kuuluvat ilot ja surut, olet varautunut panostamaan vanhan koiran ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan turvallisen eläkeläiskodin, ota rohkeasti yhteyttä.

Huomioithan että vanhan koiran kohdalla saattaa ikääntymisestäkin johtuen koitua eläinlääkärikustannuksia. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Freedy saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Freedy on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Freedyn yhteyshenkilö: Anne Huhtala

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.