Päivitetty 28.10.2018

Kodin saanut koira: FULGI


Syntymäaika: 2015
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (One Rescue Association/Ioana Bodea)
kastroitu

 

Perustiedot ja taustat

3.9.2018
Ioana Bodea on ahkera ja uskomattoman eläinrakas vapaaehtoistyöntekijä, joka työskentelee One Rescue Associationin tarhalla Cosobassa.  Vuonna 2005 perustettu eläinlääkäriklinikka Onevet on yksi Kulkurien keskeisimmistä yhteistyötahoista. Onevetissa adoptio-ohjelman koirat rokotetaan, mikrosirutetaan ja testataan sekä ulko- että sisäloishäädetään. Niille tehdään myös EU-lemmikkieläinpassi. Lisäksi klinikan lääkärit tarkastavat koirat kliinisesti ja tarpeen mukaan tekevät lisätutkimuksia.

Fulgilla on aikaisemmin Romaniassa ollut oma koti ja omistaja, mutta tuntemattomasta syystä omistaja oli soittanut Ioanalle ja pyytänyt häntä ottamaan Fulgin ja muut hänen koiransa Cosoban tarhalle ja etsimään niille uudet kodit. Fulgin kanssa samassa kodissa on asunut Beto ja Pikku Lili.

Fulgi on noin 3-vuotias, 30 cm korkea pötkyläkoira, jolla on romanialaisille pikkukoirille tyypilliset barokkisääret. Fulgi tulee hienosti toimeen ihmisten ja narttukoirien kanssa, mutta toisille uroksille Fulgilla saattaa tulla välillä sanomista varsinkin ruoasta. Lähtökohtaisesti Fulgille etsitään siis kotia, johon ei kuulu toisia uroskoiria. Fulgi on muuten mutkattoman ja avoimen oloinen koira, joka pursuaa iloa ja energiaa.

Fulgi on rokotettu 1.8. ja on siis pian valmis matkaamaan omaan kotiinsa.

28.10.2018
Fulgi lensi omaan kotiinsa 27.10.2018.

18.10.2018
Ihana Fulgi on varattu tänään omaan kotiin Suomeen <3

3.9.2018
Fulgi aloitti kodinetsinnän adoptio-ohjelmassa.


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Fulgi saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Fulgi on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Sarianna Syrjä

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.