Päivitetty 26.12.2016

Kodin saanut koira: GIZLY


Syntymäaika: 08/2016
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (OneVet)
Ei kastroitu

 

 

22.11.2016
Onevet on Kulkurien pitkäaikainen yhteistyökumppani ja vuodesta 2012 lähtien jokainen Kulkurien adoptio-ohjelman läpikäynyt koira on kulkenut Onevetin kautta huolellisen yhdessä laaditun prosessin läpi. Toinen klinikan perustajista, Dr. Adina, on erityisen kunnostautunut kodittomien koirien auttajana ja OneVetin hoitolan tiloissa asuukin pari sataa koiraa. Suuri osa koirista tulee Onevetin lähiympäristöstä, joka on yleinen koirien hylkäyspaikka, sillä ihmiset tietävät Onevetin työntekijöiden poimivan ne sieltä turvaan. Myös noin 3 kuukauden ikäinen Gizly löytyi tältä alueelta. Nyt se onnekkaana asustaakin Onevetin työntekijöiden hellässä huomassa ja odottaa sitä loppuelämän kotiaan turvassa kadun vaaroilta.

Pieni, pörröinen Gizly asuttaa häkkiä neljän muun reippaan pennun. Näistäkin pennuista Gizly lukeutuu selkeästi reippaimpien joukkoon. Aktiiviemme saapuessa Gizlyn häkkiin se touhotti menemään rentona ja iloisena. Gizly on pentu, jolla ei ole huolta huomisesta. Ei edes siitä ylihuomisesta.

Gizly on normaali aktiivinen ja utelias pentu. Se tykkää valtavasti leikkiä muiden pentujen kanssa sekä metsästää ihmisten kengännauhoja. Se on todella sosiaalinen ja tulee kaikkien kanssa toimeen.

Erityismaininnan Gizly sai ulkonäöstään. Aktiivimme kehuivat sitä mielettömän kauniiksi pennuksi, jolla on maailman kaunein katse. Aktiivimme sanoin: ”super mega söpö”.

Gizlyn ei ole kuultu haukkuvan ja muun muassa kaikki hoitotoimenpiteet sujuvat ongelmitta. Koira antaa nätisti ottaa syliin ja käsitellä itseään.

Gizly tulee tarvitsemaan kodin, joka on valmis liikkumaan ja menemään sen kanssa, unohtamatta aktivointia ja sen tärkeyttä arjessa. Gizlystä odotetaan kasvavan keskikokoinen.

29.11.2016
Pieni nallenpoikanen on löytänyt oman kotinsa. Gizly varattiin tänään!

26.12.2016
Gizly lensi Suomeen 21.12 ja jatkoi siitä matkaa oman perheensä kanssa. Onnea Gizly ja perhe <3

————————————————————————————————————-

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaatilon ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Gizly saapuu Suomeen asianmukaisesti kastroituna (mikäli ikä sen sallii), rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Gizly on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Mikäli Gizly tulee Suomeen kastroimattomana nuoren iän vuoksi, tuleva koti sitoutuu kastroimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu omistajan niin halutessa kastroinnin kustannuksiin 70 eurolla kuittia vastaan. Olethan myös yhteydessä yhteyshenkilöösi ennen kastrointia.
Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Nora Anttila

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.