Päivitetty 14.11.2020

Kodin saanut koira: HETTA


Syntymäaika: 4/2019
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (One Rescue Association, Cosoba)
steriloitu

 

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Perustiedot ja taustaa:

30.4.2020

Adina Vladut on eläinlääkäri, joka omistaa yhdessä miehensä Dragos Vladutin kanssa Onevet-klinikan. Eläinlääkäriklinikka OneVet on yksi Kulkurien keskeisimmistä yhteistyötahoista. Vuodesta 2012 lähtien jokainen Kulkurien adoptio-ohjelman läpikäynyt koira on kulkenut OneVetin kautta huolellisen yhdessä laaditun prosessin läpi. Eläinlääkärin työnsä lisäksi Dr. Adina käyttää kaiken aikansa kodittomien koirien auttamiseen. Adina perusti One Rescue Association -yhdistyksen vuonna 2017, yhdistyksellä on tarha Cosobassa noin puolen tunnin matkan päässä Bukarestista. Tarhalla asuu useita satoja koiria. One Rescue Associationin tarha on kuitenkin romanialaisittain hyvä, sillä siellä on päivittäin eläinlääkäri, koirat hoidetaan ja niiden elinolosuhteita pyritään parantamaan jatkuvasti.

Yksi Adinan tarhalla olevista koirista on kaunis hymyilevä tyttö nimeltä Hetta. Hetta on kovasti kiintynyt Adinaan ja rakastaakin olla tämän lähellä nauttimassa huomiosta aina kun Adina saapuu häkkiin. Hetta kaipaa varmasti sitä omaa ihmistä jonka lähellä hän saisi olla aina ja huomio olisi loppumatonta. Hetta on tullut tarhalle viime keväänä, kuten moni muu toivomaton pentu. Surullisesta kohtalosta huolimatta Hetta on valloitavan ihana tyttö joka tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Videolla Hettaa vähän ujostuttaa, mikä on myös varsin odotettua kun sosiaaliset kontaktit ovat vähäisiä. Hettan tulevan kodin tuleekin osata tukea ja antaa Hettalle paljon mukavia kokemuksia jotta siitä kehittyy sosiaalinen ja luottavainen koiratyttö.

Hettalla on kokoa 45cm ja painoa 13kg, hän ei tästä luultavasti enää juurikaan kasva.

Päivitykset:

14.11.2020

Sanovat että 14.11.2020 on vuoden harmain päivä, no ei ainakaan Hettalle. Hettalle se on vuoden kirkkain ja parhain päivä, sillä se matkusti tänään Suomeen ja tapasi ensi kertaa oman perheensä. Onnea Hetta ja perhe <3

16.8.2020

Hetta ei edes vielä tiedä kuinka onnekas hän on. Hänet on tänään varattu ikiomaan kotiin <3 Onnea Hetta ja perhe!

30.4.2020

Kaunis Hetta aloitti adoptio-ohjelmassamme oman loppuelämän kodin etsinnän.
——————————————————————————————————————————–

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Hetta saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Hetta on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.  Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Anne-Mari Vihtonen

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.