Päivitetty 15.06.2019

Kodin saanut koira: LATRAU (nyk.Nisse)


Syntymäaika: 01/2018
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (One Rescue Association/Cosoba)
kastroitu

 

Perustiedot ja tausta
Adina Vladut on eläinlääkäri, joka omistaa yhdessä miehensä Dragos Vladutin kanssa Onevet-klinikan. Eläinlääkärin työnsä lisäksi Dr. Adina käyttää kaiken aikansa kodittomien koirien auttamiseen. Adina perusti One Rescue Association -yhdistyksen vuonna 2017, yhdistyksellä on tarha Cosobassa noin puolen tunnin matkan päässä Bukarestista. Se on yksi Kulkurien keskeisimpiä yhteistyötahoja Romaniassa. Kaikki kauttamme Suomeen saapuvat koirat kulkevat tämän tarhan kautta, jossa niille tehdään kaikki tarvittavat valmistelut lentoa varten. Tarhalla asuu useita satoja koiria. One Rescue Associationin tarha on kuitenkin romanialaisittain hyvä, sillä siellä on päivittäin eläinlääkäri, koirat hoidetaan ja niiden elinolosuhteita pyritään parantamaan jatkuvasti.

Suloinen Latrau asustelee tällä hetkellä Cosoban tarhalla. Se on löydetty läheiseltä pellolta ja tuotu tarhalle. Latrau nauttii ihmisten huomiosta ja rapsutuksista ja heittäytyykin nopeasti selälleen pyytämään maharapsutuksia. Latrau tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa tarhalla. Latrau voisi sopia monenlaiseen kotiin ystävällisen luonteensa johdosta.

Kooltaan Latrau on arviolta 45cm / 12 kg.

Päivitykset
15.6.2019

Onnekas Latrau lensi tänään omaan kotiinsa ja hurmasi perheensä jo ensitapaamisella hotellilla. Uusi elämä alkoi myös uudella nimellä, Latrau on nyt Nisse. Onnea perheelle ja Nisselle yhteiseen tulevaisuuteen!

14.5.2019
Suloinen Latrau on tänään varattu omaan kotiin ja se lentää Suomeen pian.

18.4.2019
Latrau tuli mukaan Kulkureiden adoptio-ohjelmaan.

_____________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Latrau saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Latrau on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Mari Jokinen

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.