Päivitetty 02.03.2019

Kodin saanut koira: LEROY (nyk. Hupi)


Syntymäaika: 2015
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Ioana Bodea/Cosoba)
kastroitu

 

Perustiedot ja tausta

25.10.2018

Ioana Bodea on eläinrakas romanialainen, joka tekee kaikkensa kodittomien koirien eteen. Eläinlääkäri Adina Vladutin Ioana on tuntenut yli 20 vuotta ja vuonna 2013 naiset yhdistivät voimansa: he ryhtyivät määrätietoisesti steriloimaan ja auttamaan kodittomia koiria myös ottamalla niitä turvaan kaduilta Dr Adinan perustamalle pienelle tarhalle. Siitä lähtien Ioana on toiminut oman päivätyönsä ohella vapaaehtoistyöntekijänä ensin Onevetin koiratarhalla Bukarestissa ja nyt myöhemmin Cosobassa sijaitsevalla koiratarhalla, jota ylläpitää Adinan One Rescue Association.

Leroy löydettiin harhailemasta kadulla, vain noin kilometrin päästä Cosoban tarhalta. Poika on supersuloinen ja hyväntuulinen touhottaja. Se on äärimmäisen ihmisrakas, ja ottaa vastaan ilolla ja häntää heiluttaen niin tutut kuin vieraatkin. Jo tuttua Ioanaa se kutsuu saman tien leikkiin. Odottaessaan ihmisten tuloa häkille Leroy ei malta olla haukkumatta, mutta lopettaa heti, kun saa huomiota ja pääsee lähelle. Ihmiset ovat pienehkön pojan mielestä niin ihania, että pois lähdettäessä se jää itkemään perään.

Reipas Leroy sopisi varmasti monenlaiseen kotiin, ja olisi mielellään mukana kaikissa perheen touhuissa. Energiansa ja ihmisläheisyytensä perusteella se voisi sopia myös lapsiperheeseen. Se tulee myös hyvin toimeen muiden koirien kanssa, mutta viihtyisi taatusti ainoanakin silmäteränä. Leroy on kooltaan pienehkö, korkeudeltaan alle 40 cm ja painaa reilut kymmenen kiloa. Tulevan kodin olisi hyvä varautua innostamaan poika pienelle kuntokuurille, sillä häkkielämä tarhalla on kerryttänyt sille hiukan ylimääräistä painoa.

 

Päivitykset uusimmasta vanhimpaan

2.3.2019 

Leroy oli todella onnekas, ja sai poikkeuksellisen nopeasti matkalipun Suomeen päästyään paikkaamaan tämänpäiväiselle lennolle jäänyttä tyhjää paikkaa. Kotona sitä odotti oman ihmisen lisäksi myös uusi hieno nimi, Hupi. Onnea elämäänne!

27.2.2019

Leroy on varattu, ja se pääsee pian matkustamaan ikiomaan kotiinsa!

12.2.2019

Leroy on saanut runsaasti kotitarjouksia, eikä siitä tällä hetkellä oteta enempää kyselyjä. Kiitos kaikille!

4.1.2019

Lisätty pari videota, joissa Leroy on ihanan hupsu itsensä.

30.12.2018

Tapasimme reippaan Leroyn marraskuun lopussa. Poika on edelleen aivan ihana ja avoin, todella innokas ja tervehtii ilolla kaikkia. Vieraiden visiitti saa pikkuisen tanssimaan ja hyppelehtimään – ihanat ihmiset tulivat katsomaan juuri minua! Hetken päästä Leroy rauhoittuu ja istuu alas nauttimaan rapsutuksista. Namitkin ovat hyviä, mutta eivät ollenkaan niin kiinnostavia kuin ihmiset ja ihmisen kosketus.

25.10.2018

Leroy aloitti oman kodin etsimisen Kulkureiden adoptio-ohjelmassa.

______________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaimmillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Leroy saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Leroy on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

 

Yhteyshenkilö: Maiju Lanki

 

 

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.