Päivitetty 15.05.2014

Kodin saanut koira: LILLYA


Lillya Suomessa 04/2014

LILLYA

*narttu

*steriloitu

*Suomessa

*noin 5-vuotias

 

 

 

19.03.2014
Tämä pikkiriikkinen tyttökoira koki saman kohtalon kuin moni romanialainen lajitoverinsa; elettyään kotikoirana, se oli jostain käsittämättömästä syystä hylätty metsään. Eläinsuojelija Alina Murgu ystävineen löysi sen ja antoi sille nimen Lillya. Löytöhetkellä se oli ollut peloissaan ja hätääntynyt, aivan kuin olisi kysynyt: miksi minut on jätetty selviytymään yksin?

Lillya vaikuttaa hyvin herkältä, rauhalliselta ja hiljaiselta. Ikää sillä on kutakuinkin 5 vuoden verran ja painoa vaivaiset 4 kiloa. Pieni koira on ollut viime päivät kotihoidossa Alinan luona ja reipastunut selkeästi. Uuden kodin on toki valmistauduttava edelleenkin antamaan Lillyalle reilusti aikaa sopeutuakseen suomalaisen lemmikin arkeen.

Koiraan sitoutuminen on aina pitkän ajan päätös; koira tulee kuulumaan elämääsi vuosia eteenpäin, parhaimmillaan yli 10 vuoden ajan. Omien resurssien arviointi ennakolta on ensiarvoisen tärkeää. Lillya etsii sitoutunutta, motivoitunutta kotia, jossa ollaan valmiita tarjoamaan lempeät, turvalliset kotiolot, sopivasti aktiviteetteja sekä onnellinen, tasapainoinen koiran elämä. Vaikka Lillya onkin ihastuttava ja kiltti, emme suosittele sitä pienten lasten perheeseen.

Muistathan, että koiran tulee mahtua elämääsi niin ylä- kuin alamäissäkin, ja mahdolliset haasteet ja niistä selviytyminen ovat osa vastuullista koiranomistajuutta.

Lillya tullaan luovuttamaan asianmukaisesti rokotettuna, kastroituna, sirutettuna, loishäädettynä, tautien varalta testattuna ja oman EU-passin omistavana. Se on valmis matkustamaan Suomeen huhtikuun loppupuolella.

15.4.2014
Lillya on steriloitu ja se saapuu Suomeen kotihoitoon 22.4.2014. Tietysti olisi ensisijaista jos Lillya pääsisikin saapumaan suoraan omaan kotiin, joten mikäli olet kiinnostunut tarjoamaan Lillyalle tosimielessä kodin, otathan yhteyttä piakkoin.

01.05.2014

Kuulumisia kotihoidosta: Lillya on kuulemma reipastunut hurjasti. Alussa kaikki vähän jännitti, mutta neiti on reipastunut päivä päivältä lisää. Lillya tekee kaikki hätänsä ulos, kävelee nätisti hihnassa ja tervehtii iloisesti kaikkia vastaantulevia ihmisiä. Myös ruoka tuntuu maistuvan Lillyalle mainiosti. Hoitaja kertoo myös, että Lillya ei reagoi mitenkään kerrostalon ääniin ja on hiljainen pikku koira. Hoitopaikan lemmikkikani saa kuljeskella asunnossa vapaana aivan rauhassa ilman, että Lillya sitä häiritsisi. Tyttö odottaa nyt omaa kotiaan kotihoitajan luona Vantaalla, jonne Lillyaa voi tarpeen mukaan päästä katsomaan. Lisätty uusia kuvia kotihoidosta. 🙂

 

Tutustuthan huolellisesti ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen. Harkitut yhteydenotot Jennille.

15.05.2014

Lillya matkusti eilen omaan kotiinsa <3

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.