Päivitetty 27.02.2016

Enkelikoira: LILYE


Marraskuu 2015

Marraskuu 2015

LILYE

* syntynyt 3.4.2011

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

 

8.2.2015
Gaby Tudorache on aktiivinen yksityinen eläinsuojelija Romaniassa ja Kulkurien pitkäaikainen yhteistyökumppani. Gabyn ystävä omistaa talon romanialaisittain varakkaalla alueella. Omistaja itse asuu pienessä asunnossa ja on vuokrannut talonsa eläinystävälliselle, hiukan vajaa kuusikymppiselle miehelle, joka pitää huolen sekä talosta, että siellä asuvista koirista. Tällä hetkellä talossa asuu vuokralaisen lisäksi Lilye, sen veli Tomy ja neljä muuta koiraa, joista Cafelutan voit löytää sivuiltamme. Vuokralainen pitää koirista hyvää huolta ja muun muassa valmistaa niille päivittäin lämpimän aterian. Tästä syystä koirille onkin päässyt kertymään hieman ylipainoa, johon tulevan kodin tulee kiinnittää huomiota.

Lilye on pihan sosiaalisin ja rohkein koira ja se tulee toimeen aivan kaikkien kanssa- niin ihmisten, toisten koirien kuin kissojenkin kanssa. Lilye rakastaa ihmisen huomiota jopa siinä määrin, että joskus se valitsee ihmisen suoman rapsutuksen täyden ruokakipon sijaan. Se on myös tottelevainen ja kiltti ja koska se ei hauku paljoa, sen voisi kuvitella sopivan myös kerrostaloasuntoon.

Lilye on noin 50 senttiä korkea ja painaa parisenkymmentä kiloa.

13.5.2015
Lilye on saanut lisää painoa ja koirista huolehtivaa miestä on kehotettu laittamaan koirat dieetille. Lilyen olisikin hyvä päästä pian omaan kotiin, jossa se saisi ravintoa ja liikuntaa oikeassa suhteessa. Luonteeltaan Lilye on edelleen sosiaalinen ja iloinen ja se rakastaa ihmisen huomiota.

Lisätty Lilyelle kuvia.

24.7.2015
Suloinen Lilye odottaa edelleen omaa kotiaan. Ehkäpä sitä piankin onnistaa.

25.9.2015
Lilye on yhä reipas ja iloinen koira, joka rakastaa ihmisiä. Lisätty Lilyelle uusia kuvia.

29.11.2015
Ihmisrakas ja ystävällinen Lilye odottaa edelleen kotiaan. Se ei ulkonäöllään ehkä erotu muista koirista, mutta luonteeltaan se on silkkaa kultaa. Lisätty kuvia.

17.1.2016
Lilyelle mahtavia uutisia, hänen perheensä löysi hänet. Lilye on vihdoinkin varattu omaan Kotiin <3 .

27.2.2016
Juuri ennen kotiutumistaan Lilye menehtyi onnettomuudessa tarhassa. Olemme kuitenkin varmoja, että sydämessään se tiesi saaneensa kodin. Kaipaamme sinua kovasti, Lilye.

Näkemiin, rakkaani
maailman tuuliin.
Rakkaani näkemiin,
lennäthän uniini.
Hautaan sinut muistojen metsiin
ja peitän tähtisumuihin.

————————————————————————————————————————-

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Lilye saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Lilye on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Lilyen yhteyshenkilö on Mia Takolander.

Videon iloisesta Lilyesta löydät täältä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.