Päivitetty 30.12.2016

Kodin saanut koira: LION


Syntymäaika: 8/16
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
Ei kastroitu

 

 

 

7.11.2016
Onevet on Kulkurien pitkäaikainen yheistyökumppani ja vuodesta 2012 lähtien jokainen Kulkurien adoptio-ohjelman läpikäynyt koira on kulkenut Onevetin kautta huolellisen yhdessä laaditun prosessin läpi. Toinen klinikan perustajista, Dr. Adina, on erityisen kunnostaunut kodittomien koirien auttajana ja OneVetin hoitolan tiloissa asuukin pari sataa koiraa. Suuri osa koirista tulee Onevetin lähiympäristöstä, joka on yleinen koirien hylkäyspaikka, sillä ihmiset tietävät Onevetin työntekijöiden poimivan ne sieltä turvaan. Yksi näistä onnekkaista on pörrökorvainen Lion-poika, joka odottelee omaa loppuelämän kotiaan yhdessä klinikan pentuhäkeistä.

Lionin elämä on alkanut niinkuin monen muun epätoivotun pennun elämä. Se ollaan hylätty kadulle ilman lämpöä, turvaa ja ravintoa. Siitä huolimatta se on mahdottoman positiivinen ja erottuu joukosta edukseen. Lionin häntä vispaa taukoamatta ja kaikin puolin elämä on kivaa, jopa virikkeettömässä muutaman neliön häkissä. Lion tulee hyvin muiden koirien kanssa toimeen ja asuttaakin samaa häkkiä monen muun pennun kanssa. Se tykkää leikkiä ja mellastaa.

Ihmiset on myös mukavia, hassunhauskoja rapsutuskoneita. Sylissä Lion kuitenkin hieman jännitti ja siitä johtuukin kuvien vakavat ilmeet. Lion antoi kuitenkin hienosti käsitellä itseään ja kaikki sujui sen kanssa ongelmitta. Kaikinpuolin tasapainoinen ja fiksu pentu.

Lionin ei olla juurikaan kuultu haukkuvan.

Lionin odotetaan kasvavan keskikokoiseksi.

22.11.2016
Elämä on arvaamatonta. Pieni leijonanpentu Lion on syntyessään ollut arvoton. Sitä ei ole kukaan odottanut syntyväksi, sitä ei ole kukaan halunnut kasvattaa tai rakastaa. Se on hylätty monien saman kohtalon kokeneiden pentujen kanssa ja jätetty oman onnensa nojaan. Lion oli kuitenkin onnekas ja se otettiin kadulta turvaan. Tänään nukahtaessaan omaan häkkiinsä se tietää, että joku rakastaa sitä ja joku odottaa sen saapuvaksi osaksi perhettään. Tänään on se päivä, kun Lion saa nimensä eteen sen maailman kauneimman sanan: varattu. Näin Lionin matka kohti kotia on alkanut <3  Onnittelut sekä Lionille sekä hänen perheelleen!

30.12.2016
Pieni leijonan poikanen, Lion, jätti häkkinsä Romaniassa taakseen ja lensi omaan loppuelämän kotiinsa 28.12.2016. Paljon onnea tulevaan <3

—————————————————————————–

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaatilon ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Lion saapuu Suomeen asianmukaisesti kastroituna (mikäli ikä sen sallii), rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Lion on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Mikäli Lion tulee Suomeen kastroimattomana nuoren iän vuoksi, tuleva koti sitoutuu kastroimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu omistajan niin halutessa kastroinnin kustannuksiin 70 eurolla kuittia vastaan. Olethan myös yhteydessä yhteyshenkilöösi ennen kastrointia.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Nora Anttila

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.