Päivitetty 05.07.2013

Kodin saanut: LOTTE


26.3.2013

LOTTE

* n. 3v

* narttu

* steriloitu

* Virossa

 

 

 

 

15.1.2013

Lotella on kerrottavanaan turhauttavan tuttu tarina itsestään ja elämästään: se on hylätty. Miksi tai kuka sen teki, ei ole tiedossa. Poikkeuksena yleisimmästä tarinasta on Lotelta löytynyt mikrosiru. Sirun numerolla ei kuitenkaan selvinnyt mitään eikä kukaan koskaan tullut tätä tyttöä tarhalta poiskaan hakemaan. Niimpä tämä kaunis, selkeästi saksanpaimenkoiraa muistuttava kaunotar etsii uutta kotia! Lotte on noin 60cm korkea.

Lotte on kauniisti harmaantunut suupielistään, mutta hampaiden ja muun olemuksen ja luonteen perusteella Lotte ei ole kovinkaan vanha. Iloinen ja energinen tyttö hurmaa mennessään lähes jokaisen, sillä sen on hyvin kiltti, huomaavainen ja kohtelias käytökseltään. Yli puolivuotta Rakveren tarhalla asustellut tyttö on ihmeen rauhallinen. Kierroksia ja stressiä on havaittavissa, mutta huomattavasti vähemmän kuin paimenkoirasukuiselta tuossa tilanteessa odottaisi. Remmissä tyttö kävelee kauniisti ja hakee luontaisesti kontaktia tajuttajaansa. Ihmisen läheisyys ja huomio on Lotelle tärkeää ja se nauttii siitä suunnattomasti. Rauhallisen ja kohteliaan luonteen vuoksi Lotte voisi hyvinkin sopia lapsiperheeseen. Ja vaikka Lotte häkissään vähän haukuskelikin, en koe että se on silti hirveän haukkuherkkä, sillä häkistä pois päästyään se ei haukkunut kertaakaan.

Lotte juoksee vapaana tarhan sisäpihalla usean toisen koiran kanssa, niin narttujen kuin urostenkin, ilman mitään ongelmaa. Kuitenkin kasvokkain remmissä toinen narttu saa kuulla kunniansa, joten Lottea ei suositella nartun kanssa samaan kotiin. Lotte kuitenkin varmasti arvostaisi koiraseuraa, joten leikkisä ja mukava uros voisi uudessa kodissa olla!

 

9.4.2013

Lotte on sterilaation jälkeen saanut lisää massaa, ehkä hieman liikaakin. Nyt kun Muhku sai kodin, ei Lotella ole enää ketää juoksutettavaa. Rommin kanssa Lotte pääsi leikkimään ja juoksemaan ja tästä tyttö piti! Pienet koirat kuitenkin saavat Lotessa jonkin vietin valloilleen, eikä sitä luovuteta kotiin jossa on pieni koira tai kissoja.

Lotte pääsi oikein pitkälle ja mukavalle lenkille, sillä Lotte osaa kävellä hihnassa todella kauniisti! Ainoa jännittävä asia oli ohi ajavat rekat, mutta muuten tyttö vain nautti päästessään pois tarhalta ja sen stressaavasta ympäristöstä. Usein varsinkin paimensukuiset koirat stressaantuvat todella helposti tarhaolosuhteissa, Lotte on tässä kohdassa poikkeus. Se on ihmeen rauhallinen ja kuuliainen, vaikka on vietänyt tarhalla jo luvattoman pitkän ajan!

Lisätty kuvia!

 

5.7.2013

Lotte on vihdoin löytänyt oman kodin, Virosta!

 

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

Yhteydenotot Nealle.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.