Päivitetty 21.12.2019

Kodin saanut koira: LOTTY (nyk. Lätty)


Syntymäaika: 08/2018
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Carpe)
steriloitu

 

 

Perustiedot ja taustat

2.11.2019

Carpen tarhaa, joka sijaitsee Bukarestin lähettyvillä, ylläpitää Kulkureiden pitkäaikaisen yhteistyökumppanin, Carmen Mandescun vuonna 2016 perustama Carpe-yhdistys. Carpen tarhasta on haluttu tehdä kotia etsiville koirille hyvä paikka elää ja odottaa oman kodin löytymistä. Siellä asustaa myös Lotty joka löydettiin harhailemasta Bukarestin kaduilta, luultavasti Lotty oli vastikään karannut tai hylätty, koska ulkoisesti neiti näytti löydettäessä siistiltä ja hyvinvoivalta. Lottyn omistajaa yritettiin löytää, mutta ilman sirua tämä osoittautui mahdottomaksi, joten Lotty pääsi Carpen tarhalle turvaan.

Suloinen ilopilleri Lotty on arviolta hieman yli vuoden ikäinen. Luonteeltaan hän vaikuttaa olevan leikkisä ja utelias nuori neitokainen. Tarhalla Lotty tulee muiden samassa häkissä olevien koirien kanssa hyvin toimeen. Paras leikkikaveri onkin myös adoptio-ohjelmassa oleva Puppy Calypso. Lotty pitää ihmisistä ja rapsutuksista ja onkin oletettavaa että tulevalla perheellä ei hänen kanssaan halipulaa pääse tulemaan.

Uudet ja vieraat ihmiset jännittää Lottyä hieman, varsinkin jos häntä nostetaan syliin. Innostuessaan hän ilmoittaa itsestään haukkumalla, mutta muutoin vaikuttaa hiljaiselta. Lotty on kaikin puolin lempeän ja leppoisan oloinen nuori neitokainen.

Kooltaan Lotty on noin 30cm korkea ja painaa noin 6kg.

Päivitykset

21.12.2019

Pikkuruinen ilopilleri Lotty lensi Suomeen ja aloitti uuden elämän rakastettuna kotikoirana <3

27.11.2019

Lottyn marraskuusta tuli juuri valoisampi kuin koskaan, se on varattu ja koti odottaa Suomessa.

2.11.2019

Lotty aloitti kodinetsinnän Kulkureiden adoptio-ohjelmassa.

———————————————————————————————————

 

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Lotty saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Lotty on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Anne-Mari Vihtonen

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.