Päivitetty 14.09.2015

Kodin saanut koira: MADDE


24.7.2015

24.7.2015

MADDE

* narttu

* syntynyt arviolta 1.6.2013

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

5.5.2015
Rosiori de Veden massasterilointi- ja avustusprojekti starttasi 29.5.2015. Päivän aikana steriloitiin 46 koiraa. Yksi heistä oli Madde. Se tuli sterilointiin Rosiorin kunnalliselta tarhalta, mutta sitä päätettiin olla laittamatta sinne takaisin, joten se jäin OneVet- klinikalle odottamaan kotia Kulkurien adoptio- ohjelman avulla. OneVet- klinikka on Kulkurien pitkäaikainen yhteistyö- ja luottokumppani Romaniassa. 

Madde on rauhallinen, hiukan ujo koira, joka reipastunee elinolosuhteiden kohenemisen myötä. Se vaikutti pärjäävän muiden koirien kanssa ja antaa ihmisen käsitellä itseään ongelmitta. Kuvat eivät anna oikeutta Maddelle, sillä se on hyvin kaunis koira.

Madde on alle 35- senttinen ja painaa noin 7 kiloa. Madde on valmis matkustamaan kotiin kesäkuun lopussa.

1.7.2015
Madde saapuu kotihoitoon Suomeen 9.7.15. Parasta tietenkin olisi, jos se saapuisikin ihan omaan kotiin.

5.7.2015
Ennen lentoa kaikki koirat tautitestataan, niin Maddekin. Valitettavasti tässä yhteydessä Maddella havaittiin anaplasmoosi, joten se jää vielä Romaniaan saamaan hoitoa sairauteensa.

14.7.2015
Heinäkuisella reissullaan Romaniaan aktiivimme vierailivat myös OneVet- klinikalla ja tapasivat siellä anaplasmoosiinsa hoitoa saavan Madden. Madde on hieman varautunut koira, joka ei itse lähesty vieraita, mutta jos sitä silittää, se jää paikalleen. Madde pitää ruuasta ja sen myötä se varmasti on helppo motivoida herkkujen avulla. Kutsuessaan koirakavereitaan leikkiin, se haukkuu.

Lisätty Maddelle video aktiiviemme heinäkuiselta reissulta.

29.7.2015
Rosiorin kaupungissa järjestettiin Kulkurien ja sen yhteistyökumppanien toimesta massasterilointiprojektipäivä. Päivä oli osa suurempaa projektia ja sen tavoitteena on oleellisesti ja pysyvästi vaikuttaa Romanian kulkukoirapopulaation kokoon. Kulkurien edustajat olivat mukana sterilointipäivässä, jonka fyysiset tilat sijaitsevat hyvin lähellä OneVetin klinkkaa.

Aktiivimme tapasivat myös suloisen Madden, jonka anaplasmoosihoidot etenevät suunnitellusti. Suunnitelmissa olisi, että alkutalveen mennessä sen hoidot olisivat ohitse. Madde on yhä kuvankaunis ja ensihetkien varautuneisuuden jälkeen siitä kuoriutuu riehakas ja leikkisä koira.

Lisätty muutama kuva sekä video kyseiseltä reissulta.

4.8.2015
Madde on varattu ikiomaan kotiin Suomeen. Suomessa sitä odottaa omistajan lisäksi koirakaveri, joka sekin on alunperin Romaniasta.

14.9.2015
Kaunis Madde saapui 11.9.2015 omaan kotiinsa.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Madde saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Madde on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Madden varausasioissa sinua auttaa Maarit Auranen.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.