Päivitetty 14.06.2018

Kotia etsivä koira: MAXY


Syntymäaika: 2012
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (OneVet, Ioana Bodea)
kastroitu

 

14.6.2018
Perustiedot ja tausta:

Maxy saapui Onevet tarhalle huhtikuussa 2017 Mihailestin kunnalliselta koiratarhalta, josta eläinsuojelija Ioana Bodea haki koiran pois.

Maxy on kertakaikkisen upea ja sielukas koira. Suurikokoinen karvanaama, joka voisi olla jonkun mielestä karu ja karski. Sisältä tämä koira on kuitenkin vahaa ja pumpulia. Tasapainoinen ja täydellisen avoin, myös vieraita ihmisiä kohtaan ja nauttiikin saamastaan huomiosta ja rapsutuksista, niitä jopa kerjäten.

Samaan talouteen toisten urosten kanssa Maxya ei suositella, koska siitä voi tulla sanomista, mutta narttujen kanssa tulee moitteettomasti toimeen ja tällä hetkellä Maxy asuttaakin häkkiä tyttökoira Margaretan kanssa, joka ei vielä ole sivuillamme arkuutensa vuoksi. Maxyn ei kuultu haukkuvan ihmisten ollessa läsnä.

60cm/35kg

14.6.2018
Etsikö rauhallista ystävää, joka käy ystävällisesti tervehtimässä vieraat, nuuhkaisemalla hellästi ja tämän jälkeen haluaa istua vierelläsi ja ajoittain saat kevyen tönäisyn tassulla rapsutusten loputtua? Tämä ihana lempeä jätti katsoo sinua syvälle silmiin ja et voi muuta kuin uppoutua noihin sielukkaisiin ja niin viisaisiin silmiin. Hampaiden tutkiminen ei Maxya haittaa, kuhan vain saa kosketuksia, niin on hyvä.

______________________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Maxy saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Maxy on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

 

Yhteyshenkilö: Stina Nurmikoski

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa