Päivitetty 21.01.2017

Kodin saanut koira: MILKY WAY


Syntymäaika: 2013-2014
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (OneVet)
steriloidaan

 

22.11.2016
Kulkurien aktiivit vierailevat säännöllisesti Romaniassa paikallisten yhteistyökumppaneiden luona. Yksi matkojen tarkoituksista on kartoittaa uusia sopivia koiria yhdistyksen adoptio-ohjelmaan. Marraskuussa Romanian matka kohdistui mm. eläinlääkäriasema Clinica Veterinara OneVetiin jonka kanssa yhdistys tekee tiivistä yhteistyötä päivittäin. Klinikan kautta kulkevat mm. kaikki Suomeen saapuvat koirat. Tämän lisäksi Onevet tarjoaa turvapaikan monelle kadulta pelastetulle. Klinikan koirasuojalla, OneVet Pensionissa odottaa omaa kotiaan ympärivuotisesti noin 200 koiraa. Yksi  pelastetuista  on pieni Milky Wayksi nimetty koira. Hieman kummallinen nimi kätkee sisäänsä surullisen, mutta niin kovin tavallisen romanialaisen koiran tarinan. Milky Way on löytynyt kadulta ja seuraavana päivänä löytymisen jälkeen sen huomattiin erittävän maitoa. OneVetin vapaaehtoiset eläinsuojelijat yrittivät etsiä Milky Wayn pentuja kadulta, mutta tuloksetta. Todennäköisesti pennut olivat kuolleet. Niinpä Milky Way jäi OneVetiin toipumaan ja nyt sen on aika aloittaa ikioman kodin etsintä Suomesta.

Milky Way on luonteeltaan rauhallinen, sympaattinen tyttökoira. Vieraita ihmisiä kohtaan se on hieman ujo, mutta antaa ilman ongelmia rapsutella ja käsitellä itseään. Myös hoitotoimenpiteet se antaa suorittaa hyvin. Tutuista ihmisistä Milky Way pitää kovasti ja jännittävässä tilaneessa hakee turvaa tutusta sylistä. Milky Way tulee tarhalla hyvin toimeen muiden kanssa. Toisten koirien haukuntoihin tai temmellyksiin se ei reagoi. Milky Way on noin 30-35cm korkea ja painaa noin 7kg.

13.12.2016
Milky Way on varattu omaan kotiin.

21.1.2016
Milky Way saapui tänään omaan kotiinsa Suomeen.

 


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Milky Way saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Milky Way on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Taija Mäkinen

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.