Päivitetty 17.06.2020

Varattu koira: MIRIAM


Syntymäaika: n. 11/2018
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (One Rescue Association, Cosoba)
steriloitu

 

Perustiedot ja tausta
13.4.2020
Adina Vladut on eläinlääkäri, joka omistaa yhdessä miehensä Dragos Vladutin kanssa Onevet-klinikan, joka hoitaa kaikki Kulkurien kautta Suomeen tulevat koirat. Eläinlääkärin työnsä lisäksi Dr. Adina käyttää kaiken aikansa kodittomien koirien auttamiseen. Vuonna 2015 pariskunta vuokrasi ja osittain osti vanhan maatilan Cosobasta, joka sijaitsee puolen tunnin ajomatkan päässä Bukarestista. Tälle maatilalle kunnostettiin tarha kodittomille koirille ja kissoille, sekä tila eläinlääkärin toimintaa varten. Vuonna 2017 syntyi One Rescue Association -yhdistys.

Miriam, jonka taustasta ei tiedetä mitään, on yksi Adinan suojiin päätyneistä onnekkaista koirista. Se on aivan ihastuttava nuori koiraneiti, joka suhtautuu ihmisiin sosiaalisesti, avoimesti ja varsin innostuneesti. Myös muiden koirien kanssa tämä ilopilleri tulee oikein hyvin toimeen ja kavereiden kanssa tekisi kovasti mieli leikkiä. Miriam ei ole haukkuja pahimmasta päästä, mutta ääntä tästäkin nuoresta neidistä kyllä lähtee ainakin tarhaympäristössä.

Miriam on toimelias nuori koira, joka etsii aktiivista kotia, jossa se pääsee puuhaamaan erilaisia, koiramaisia asioita. Miriam tuskin soveltuu sohvaperunaksi. Koska Miriam tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja pitää niiden seurasta, Miriamia voisi hyvin odottaa kotona koirakaveri, mutta oikeissa olosuhteissa Miriam varmasti pärjäisi myös ainoana koirana.

Kooltaan Miriam on noin 50 cm korkea ja painoa sillä on kutakuinkin 16 kiloa.

Päivitykset
17.6.2020
Miriam ei tiedäkään mikä onni häntä odottaa: Ikioma koti, jossa odottaa rakastava perhe ja liuta nelijalkaisia kavereita. Miriam on varattu!

13.4.2020
Lisätty muutama kuva Miriamista.

6.4.2020
Ihana Miriam pääsi Kulkurien adoptio-ohjelmaan ja etsii sitä oikeaa, loppuelämän kotiaan.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Miriam saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Miriam on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Jenni Ankelo

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.