Päivitetty 19.06.2015

Kodin saanut koira: MORTY


Morty 4/2015

Morty 4/2015

MORTY

* uros

* noin 7v

* kastroitu

* Romaniassa

 

 

 

 

27.4.2015
Mortyn tarina alkoi kuten niin monen muunkin kodittoman koiran tarina Romaniassa. Morty löytyi kadulta kahden muun koiran kanssa. Näistä kahdesta Mary Jane löytyy myös jo adoptio-ohjelmastamme. Nainen joka löysi tämän kolmikon vei ne turvaan yksityiselle tarhalle muutama kuukausi sitten. Tämä ystävällinen nainen on kuitenkin työtön ja muuttamassa ulkomaille joten hän ei enää pystynyt ylläpitämään koirien kustannuksia tarhalla.

Asociatia Suflete Dragi (Kind Souls) on Anda ja Alina Murgun ylläpitämä yhdistys ja Kulkurien toinen pääyhteistyökumppani Romaniassa. Mortyn ystävineen löytänyt nainen halusi ehdottomasti koirat SD:n hoiviin sillä hän tiesi, että sieltä myös adoptoidaan koira eteenpäin. Näin ollen Morty pääsi muuttamaan toisten koirien kanssa Suflete Dragin uudelle Sintestin tarhalle.

Morty on hieman vanhempi, arvioltaan suunnilleen 7-vuotias. Korkeutta Mortylla ei kovinkaan paljon ole, noin 35cm. Painoa on kertynyt hieman liikaa joten olisi hyvä saada karistettua muutaman kilon, Mortyn terveyttä ajatellen. Matalajalkaisella, pitkäselkäisellä koiralla on yleisesti olemassa suurempi riski nivelvaivoihin, jos painoa on liikaa.

Morty on todella sosiaalinen, ystävällinen ja iloinen uros joka tulee toimeen kaikkien koirien kanssa. Morty saattaa haukuskella vähän, ainakin tällä hetkellä. Morty on leikkisä koira kuitenkaan olematta hyperaktiivinen.

19.6.2015

Morty on varattu omaan kotiin Ranskaan. Onnea Morty!

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan?

Jos tiedät, mitä vanhan koiran omistaminen merkitsee, tiedostat siihen kuuluvat ilot ja surut, olet varautunut panostamaan vanhan koiran ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan turvallisen eläkeläiskodin, ota rohkeasti yhteyttä. Huomioithan, että vanhan koiran kohdalla saattaa ikääntymisestäkin johtuen koitua eläinlääkärikustannuksia.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Morty saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Morty on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Harkitut yhteydenotot Mia Takolanderille

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.