Päivitetty 05.03.2019

Kodin saanut koira: MYBORDIE (nyk. Mytty)


Syntymäaika: 2014
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (One Rescue Association)
steriloitu

 

Perustiedot
10
.12.2018
One Rescue Associationin tarha Cosobassa on yksi Kulkurien keskeisimpiä yhteistyötahoja Romaniassa. Cosoba sijaitsee noin puolen tunnin matkan päässä Bukarestista. Siellä työskentelee väsymättä eläinlääkäri Adina Vladut, joka huolehtii jatkuvasti koirien lääkitsemisestä, adoptiovalmisteluista ja tarhan kehittämisestä. Kaikki kauttamme Suomeen saapuvat koirat kulkevat tämän tarhan kautta, jossa niille tehdään kaikki tarvittavat valmistelut lentoa varten.

Mybordie on ollut Cosoban tarhalla tarhan alusta lähtien, mutta koska se on ennen ollut hyvin arka, ei se ole aiemmin päässyt Kulkurien adotio-ohjelmaan. Yli neljän tarhavuoden jälkeen Mybordie uskaltaa tulla pois häkin nurkasta ja onkin nykyään huomattavasti reippaampi. Mybordie rakastaa herkkuja ja tulee uteliaana vierailijoiden luokse, vaikka tilanne onkin pikkuiselle kovin jännittävä. Vierailun aikana neiti rentoutuu enemmän, mutta on silti varovainen ja pelästyy hieman esimerkiksi äkkinäisiä liikkeitä. Mybordien ei kuultu haukkuvan.

Neiti etsii rauhallista kotia, jossa olisi kärsivällisyyttä opettaa sille kotikoiran elämää.

Hurmurilla on korkeutta noin 35 cm ja painoa noin 12 kg.

 

Päivitykset
5.3.2019
Mybordie lensi omaan kotiinsa 2.3.

1.2.2019
Oma perhe löysi Mybordien ja se varattiin tänään ikiomaan kotiinsa, paljon onnea perheelle! <3

10.12.2018
Ihana Mybordie pääsi vihdoin etsimään omaa kotiaan Kulkurien adoptio-ohjelmassa.

 

________________________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Mybordie saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Mybordie on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Tuuli Katainen

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.