Päivitetty 26.11.2018

Kodin saanut koira: NANUU


Syntymäaika: 5/2018
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa ( Carpe)
ei kastroitu

 

Perustiedot ja tausta

5.10.2018

Pikkuinen Nanuu löydettiin yhdessä toisen pennun, Prinsessan kanssa noin kuukausi takaperin ja ne tuotiin  Carpen tarhalle. Nanuu on juuri sellainen, kuin pennun kuuluukin olla; iloinen, innokas, utelias ja leikkisä.

Nanuu on todella reipas ja avoin pentu. Se tulee muitta mutkitta tekemään tuttavuutta uusien ihmisten kanssa ja osallistuisi kaikkeen tekemiseen empimättä. Se tulee itse hakemaan huomiota ja suorastaan hykertelee innoissaan sitä saadessaan.  Nanuu ei hämmenny edes siitä, kun se kuvaussessiota varten nostettiin syliin vaann suhtautui tähänkin  tilanteeseen pentumaisen rennosti ja letkeästi. Myös koirista Nanuu pitää kovasti. Se tulee toimeen kaikkien kanssa ja pyytää muita koiria kanssaan leikkimään. Nanuulla voisikin hyvin olla tulevassa kodissaan koirakaveri valmiina odottamassa. Nanuu on melko hiljainen. Se haukkuu ajoittain muiden mukana mutta ei itse aloita haukkukonserttoa eikä muutenkaan pidä kovasti ääntä.  Tästä pienestä pojasta olisi varmasti kaveriksi monenlaiseen tekemiseen.

Kovin suurta koiraa ei Nanuusta odoteta kasvavan. Aikuisena se tulee arvion mukaan olemaan n. 45cm korkea. Rakenteeltaan Nanuu on melko siro.

Päivitykset

26.11.2018

Reipas Nanuu matkusti 24.11 omaan kotiinsa Suomeen ja alku on sujunut valtavan hyvin. Onnea perheelle ja pikkuiselle Nanuulle!

25.10.2018

Nanuu on onnekas pieni koira, sillä se on varattu tänään omaan kotiinsa Suomeen!

5.10.2018

Nanuu aloitti oman kodin etsimisen Kulkurien adoptio-ohjelmassa.

 

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Mikäli Nanuu kotiutuu Suomeen niin nuorena, että sitä ei kastroida ennen kotiutumista, tuleva koti sitoutuu kastroimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu kodin niin halutessa kastrointi kustannuksiin 70 eurolla kuittia vastaan. Olethan myös yhteydessä yhdistykseen (varaajaan) ennen kastrointia.

Nanuu saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Nanuu on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:  Nina Ehrström

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.