Päivitetty 01.04.2018

Kodin saanut koira: NEEU


Syntymäaika: 2/2017
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (OneVet)
steriloitu

 

 

Perustiedot ja tausta
22.2.2018

Eläinlääkäriasema Clinica Veterinara OneVet  on yksi Kulkurien Romanialainen pääyhteistyökumppani. Teemme OneVetin kanssa tiivistä yhteistyötä päivittäin, sillä klinikan kautta kulkevat mm. kaikki Suomeen saapuvat koirat. Tämän lisäksi OneVetin koirasuojalla Cosoban kylässä odottaa omaa kotiaan ympärivuotisesti noin 400 koiraa.

Yksi näistä on ilopilleri Neeu. Neeun tarinaa voi vain arvailla, ennen sitä kun se päätyi OneVetin tarhalle.
Se löytyi tarhan lähettyviltä, jonne se luultavasti oli ensin kuskattu ja sitten vain jätetty. Se on luultavasti ollut jonkun koira, sillä se ei ole ujo ihmisille ja rakastaa kaikkia ja kaikkea.
Sen energisyys ja iloisuus tarttuu helposti ihmiseenkin ja saa kaikki hymyilemään hyppyloikka liikkeillään.

Neeu tulee tarvitsemaan kodin, jossa jo aikaisempaa kokemusta vilkkaista koirista. Se tulee tarvitsemaan opetusta kotikoiran tavoille sekä paljon tekemistä ja liikuntaa. Ns. sohvaperunaksi siitä ei ole.
Neeun kodissa voisi olla esim. uros puolinen koira, joka kaipaisi yhteisiin ulkoleikkeihin energistä seuraa.

Neeun ulkonäöstä ja liikennihdännästä  saattaa tulla mieleen Jack Russelin terrieri, joka tunnetaan hyvin aktiivisena rotuna.

Päivitykset
1.4.2008

Neeu on pääsiäisviikolla lentänyt Suomeen, onnellisesti omaan kotiinsa.

2.3.2018 

Neeu on pian omassa kodissaan perheenjäsenenä. Neeu on tänään varattu.

Neeu painaa n. 9 kg ja on reilu 40 cm korkea.
_____________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen.

Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.
Neeu saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Neeu on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

yhteyshenkilö:  Marika Stillman

 

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.