Päivitetty 30.12.2016

Kodin saanut koira: OMAR


Syntymäaika: 06/2016
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
Ei kastroitu

 

 

 

07.11.2016
Onevet
on Kulkurien pitkäaikainen yheistyökumppani ja vuodesta 2012 lähtien jokainen Kulkurien adoptio-ohjelman läpikäynyt koira on kulkenut Onevetin kautta huolellisen yhdessä laaditun prosessin läpi. Toinen klinikan perustajista, Dr. Adina, on erityisen kunnostaunut kodittomien koirien auttajana ja OneVetin hoitolan tiloissa asuukin pari sataa koiraa. Suuri osa koirista tulee Onevetin lähiympäristöstä, joka on yleinen koirien hylkäyspaikka, sillä ihmiset tietävät Onevetin työntekijöiden poimivan ne sieltä turvaan. Yksi näistä onnekkaista on Omar, joka odottelee omaa loppuelämän kotiaan yhdessä klinikan pentuhäkeistä.

Omar sai nimensä kauniin kultaisesta turkistaan. Pentu onkin todella upea ilmestys ja hurmasi aktiivimme heidän marraskuisella yhdistysmatkallaan. Sen lisäksi pentu on aivan syötävän suloinen.

Omar on tällä hetkellä noin 5 kuukautta vanha ja asuttaa samaa häkkiä monen muun pennun kanssa. Se tulee kaikkien kanssa hyvin toimeen ja leikkiä touhottaa ympäriinsä muiden mukana. Omar osaa myös rauhoittua ja käyttäytyi käsiteltäessä ja kuvattaessa erittäin mallikelpoisesti. Tämän koiran kanssa yhteiselämä tulee varmasti olemaan erittäin miellyttävää, kunhan rajat ja tavat opitaan.

Muuten Omaria kehuttiin tasapainoiseksi, kiltiksi ja erittäin miellyttäväksi pennuksi. Omarin ei kuultu reissun aikana haukkuvan ja sen voisikin kuvitella sopeutuvan monenlaiseen kotiin.

Omarin odotetaan kasvavan keskikokoiseksi.

22.11.2016
Pieni hurmaava Omar saa tänään kuulla mitä parhaimmat uutiset: se ollaan varattu omaan kotiin, jossa sitä jo malttamattomana odotetaan. Tästä kodittomasta pennusta tulee rakastettu perheenjäsen. Onnittelut Omarille sekä perheelle <3

30.12.2016
Hurmaavan kauniin Omarin tassut saivat ensikosketuksen Suomen maaperään 28.12.2016, kun se saapui omaan kotiinsa. Kaikkea hyvää tulevaan!

—————————————————————————–

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaatilon ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Omar saapuu Suomeen asianmukaisesti kastroituna (mikäli ikä sen sallii), rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Omar on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Mikäli Omar tulee Suomeen kastroimattomana nuoren iän vuoksi, tuleva koti sitoutuu kastroimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu omistajan niin halutessa kastroinnin kustannuksiin 70 eurolla kuittia vastaan. Olethan myös yhteydessä yhteyshenkilöösi ennen kastrointia.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Nora Anttila

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.