Päivitetty 10.03.2023

Kotia etsivä koira: PAUL McCARTNEY (The Beatles)


Syntymäaika: 2/2021
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (One Rescue Association, Cosoba)
kastroitu

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin kuvaukseen adoptioprosessistamme, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Perustiedot ja tausta: 

10.3.2023

Adina Vladut on eläinlääkäri, joka omistaa yhdessä miehensä Dragos Vladutin kanssa Onevet-klinikan. Eläinlääkäriklinikka OneVet on yksi Kulkurien keskeisimmistä yhteistyötahoista. Vuodesta 2012 lähtien jokainen Kulkurien adoptio-ohjelman läpikäynyt koira on kulkenut OneVetin kautta huolellisen yhdessä laaditun prosessin läpi. Eläinlääkärin työnsä lisäksi Dr. Adina käyttää kaiken aikansa kodittomien koirien auttamiseen. Adina perusti One Rescue Association -yhdistyksen vuonna 2017 ja yhdistyksellä on tarha Cosobassa noin puolen tunnin matkan päässä Bukarestista. Tarhalla asuu noin 400 koiraa. One Rescue Associationin tarha on kuitenkin romanialaisittain hyvä, sillä siellä on päivittäin eläinlääkäri ja useita koirien hoidosta vastaavia työntekijöitä ja koirien elinolosuhteita pyritään parantamaan jatkuvasti.

Adina on lisäksi yksi Kulkurien säännöllisistä yhteistyökumppaneista kohdemaan sterilointien parissa ja niin hänelle kuin meillekin on tärkeää tehdä jatkuvaa, kestävää eläinsuojelutyötä Romanian kodittomien koirien ongelman ratkaisemisen eteen, jotta yhtenä päivänä kodittomia koiria ei syntyisi enää niin paljon kodittomiksi. Cosoban tarhan yhteydessä sijaitseekin yhteistyössä rakennettu sterilointiklinikka, jonne koirien ja kissojen omistajat saavat tuoda lemmikkejään maksuttomaan sterilointiin viikoittain. 

Paul McCartney on löydetty sisarustensa kanssa pellolta Romaniassa. Pentueessa on ollut neljä pentua. Pennut ovat löytäneet tiensä tarhalla niin, että ensin pentueen emo Solero tuotiin tarhalle steriloitavaksi ja perässä tuotiin pennut. Paul asuu kolmen häkkikaverin kanssa, veljiensä Ringo Starrin ja George Harrisonin sekä narttukoira Neenan kanssa.

Paul vaikuttaa sisarustensa tavoin olevan erittäin reipas ja kunnon häseltäjä. Kulkureiden toimijat tapasivat nämä tyypit syyskuussa 2022 Romanian reissulla. Kaikki kolme ovat rohkeita vieraita kohtaan, hyppivät vasten, kun haluavat huomiota. Huomiota saisikin Paulin mielestä olla koko ajan ja tätä herraa saakin rapsutella miten päin vain. Namit todettiin myös toimijoiden vierailulla erittäin hyviksi.

Paul on nuori ja virtaa riittää varmasti tulevassa kodissa. Myöskin kierrokset saatavat nousta, joten tulevan kodin täytyy sitoutua kouluttamaan Paulia positiivisin metodein. Paulin voisi kuvitella monenlaiseen kotiin, mutta ison koonsa takia, ei välttämättä sovi pienten lasten kanssa samaan talouteen. Vaikka Paul McCartneyn voisi kuvitella monenlaiseen ympäristöön, täytyy ymmärtää, että Paulin kuvaus on tarhakäytöksen perusteella tehty ja käyttäytyminen voi muuttua hyvinkin paljon kotiutumisen edetessä.

Ihana Paul on arviolta noin 60cm korkea ja painaa noin 23kg

Päivitykset

10.3.2023
Toimijamme tapasivat Paul McCartneyn helmikuussa 2023 Romanian reissulla. Paul asustelee edelleen Ringon ja Georgen kanssa häkissä. Kolmikko sai kunnon ilohepulit kun aktiivit saapuivat häkkiin. Paul on todella utelias ja iloinen. Paul kuitenkin rauhoittuu nopeasti, Paul tauottaa jonkun verran omassa kopissa ja varoo aktiivien nopeita liikkeitä hieman. Paul myös ottaa tukea veljeksistään, eli tulevassa kodissa voisi hyvin olla koirakaveri odottelemassa. Paulia saa kuitenkin rapsuttaa ja se ottaa hienosti nameja kädestä. Aktiivimme kuvailevat näitä veljeksiä isoiksi ja näyttävät ihan vasikoilta. Voi näitä hölmöläisiä. Toivottavasti pian olisi Paulin aika päästä omaan kotiin.

Profiiliin on lisätty uusia kuvia ja videoita.

4.12.2022
Hellyyttävä Paul McCartney pääsee Kulkureiden adoptio-ohjelmaan etsimään omaa kotiaan!


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Paul McCartney saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta.

Lisäksi Paul McCartney on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Yhteyshenkilö: Jaate Serlippens

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.