Päivitetty 21.08.2017

Kodin saanut koira: REDY (nyk. Molly)


Syntymäaika: 2015
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Glina)
steriloitu

 

13.6.2017
Bragadirun kunnallinen tarha on koirille maanpäällinen painajainen, kuten useimmat kunnalliset tarhat Romaniassa. Lempeän ja hiljaisen koiraneiti Redyn tarina alkaa tuolta kunnalliselta tarhalta, jossa sen elämä olisi muutaman päivän päästä päättynyt, ellei Carmen Mandescun, Asociatia A Doua Sansan toisen perustajan ja yhteistyökumppanimme tuttava olisi Redyä sieltä pelastanut. Kunnalliselta tarhalta Redyn tie jatkui pelastajansa kotiin hoidettavaksi, josta se sittemmin on siirtynyt A Doua Sansan omistamalle Glinan tarhalle.

Redy ja häkkikaverinsa Neris ovat asustaneet Glinalla nyt muutaman viikon. Redy on todella huomaamaton ja hiljainen neitokainen. Vieraan mennessä häkkiin Redy ei tule ensin luo, vaan tarkkailee vierailijaa omalta paikaltaan. Vaikka Redy onkin olemukseltaan ja käytökseltään hyvin vähäeleinen ja hillitty, ei se kuitenkaan väistä kosketusta ja kontaktia. Vieraan tervehtiessä Redyä, se ikäänkuin hieman hämmentyy saamastaan huomiosta, mutta vaikuttaa kuitenkin hyvin ilahtuneelta. Tämä hiljainen neitokainen vaikuttaakin nauttivan kovasti huomiosta sitä saadessaan, ja antaa käsitellä itseään todella kauniisti. Hetken tutustuminen jälkeen Redy tuntuu jo rentoutuvan, ja alkaa heiluttaa häntäänsä ja ottaa katsekontaktia. Myöhemmin Redy myös lähtee kulkemaan vierailijan perässä, mutta jättää kuitenkin pian asian sikseen Neris-pennun tullessa eteen riehumaan. Neris-pennun kanssa Redy on hyvin kärsivällinen ja komentaa pentua vain tiukan tilanteen tullen.

Kaiken kaikkiaan Redy on uskomattoman lempeä ja ystävällinen koira, joka varmasti puhkeaisi kukkaansa ja saisi elämänilonsa takaisin päästessään kotiympäristöön. Tämän vaatimattoman neidon soisi pääsevän oman ihmisensä kainaloon nauttimaan ansaitsemastaan huomiosta. Tarhalla Redyn ei ole kuultu haukkuvan ollenkaan.

Redy on noin 40cm korkea ja painaa noin 14 kiloa.

6.7.2017
Kaunis Redy on tänään varattu omaan kotiin Suomeen.

6.8.2017
Redy on tänään lentänyt Suomeen oman perheensä luo. Onnea Redy ja perhe!

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Redy saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Redy on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Essi Marttila

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.