Päivitetty 14.08.2021

Kodin saanut koira: RELLU


Syntymäaika: 2019
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (One Rescue Association)
kastroitu

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Perustiedot ja taustaa:

17.6.2021

Adina Vladut on eläinlääkäri, joka omistaa yhdessä miehensä Dragos Vladutin kanssa Onevet-klinikan. Eläinlääkäriklinikka OneVet on yksi Kulkurien keskeisimmistä yhteistyötahoista. Vuodesta 2012 lähtien jokainen Kulkurien adoptio-ohjelman läpikäynyt koira on kulkenut OneVetin kautta huolellisen yhdessä laaditun prosessin läpi. Eläinlääkärin työnsä lisäksi Dr. Adina käyttää kaiken aikansa kodittomien koirien auttamiseen. Adina perusti One Rescue Association -yhdistyksen vuonna 2017, yhdistyksellä on tarha Cosobassa noin puolen tunnin matkan päässä Bukarestista. Tarhalla asuu useita satoja koiria. One Rescue Associationin tarha on kuitenkin romanialaisittain hyvä, sillä siellä on päivittäin eläinlääkäri, koirat hoidetaan ja niiden elinolosuhteita pyritään parantamaan jatkuvasti.

Yksi Adinan tarhalla olevista koirista on reipas Rellu, joka asustelee tarhalla Maisien kaverina. Rellu on helpon ja avoimen oloinen koira, joka sopisi varmasti monenlaiseen kotiin. Aidan takana vierailevaa ihmistä Rellu nuuhkii uteliaasti ja intoutuu pyörimään väkkäränä aitauksessa edes takaisin.

Rellu todettiin toukokuussa 2021 otetuissa testeissä sydänmatopositiiviseksi. Sydänmadosta saat lisää tietoa täältä. Rellun sydänmatoa on aloitettu hoitamaan Romaniassa 26.5. tehokkaalla Immiticide-lääkkeellä, joka tappaa loiset koiran elimistöstä. Rellu saa hoitoa, jolla estetään sydänmatotaudin uusiutuminen siihen asti, kunnes Rellu pääsee matkustamaan Suomeen.

Mustavalkoisella Rellulla on kokoa n. 47 cm ja painoa n. 15 kg

Päivitykset:

14.8.2021

Komea Rellu saapui tänään Suomeen ja tapasi vihdoin ikioman perheensä. <3

2.8.2021

Elokuu alkoi Rellulla onnellisissa merkeissä vaikkei poika sitä itse vielä tiedäkään – hänet varattiin omaan loppuelämän kotiin! Onnea Rellu ja perhe! <3

17.6.2021

Taas koitti yksi toivontäyteinen torstai – tällä kertaa ihanalle Rellulle, joka pääsi Kulkureiden adoptio-ohjlemaan etsimään omaa loppuelämän kotia.
_____________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Rellu saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Rellu on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Laura Arala

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.