Kodin saanut koira: RINA

Syntymäaika: 2/2016
Sukupuoli: narttu
steriloitu
Sijainti: Romaniassa (Glina)
Kokoarvio:

 

 

Perustiedot ja taustat
Pentujen emo Rena, piti olla steriloitu, koska oli tullut Glinan tarhalla kunnalliselta koiratarhalta. Näin ei kuitenkaan ollut, vaan Glinan tarha sai Renan lisäksi kolme uutta asukasta, Rinan, Ramin ja Ronin.

Rina on siro ja pienempi, kuin kuvista saattaa ymmärtää. Jos Rina olisi satuolento, hän olisi se kaunis ja herttainen aavikkoprinsessa, joka rohkaisisi heikompia ja lohduttaisi murheellisia. Itse Rina on unohdettu, vaikka on kiltti ja lempeä koira. Aina iloinen, kohteliaan innostunut, sosiaalinen ja sopuisa, joka tulee toimeen ihan kaikkien kanssa. Rina sopisikin monenlaiseen kotiin, koska on hiljanen, oppivainen rakkauskirppu.
Rina on noin 48 cm korkea ja noin 13 kg

13.11.2017
Rina matkusti kotiin 11.11.2017. Onnea ja ihanaa yhteistä elämää!

6.10-2017
Rina kaunokainen on varattu.

20.9.2017
Rina on edelleen tuo aurinko. Tutun ihmisen kävellessä häkin ohi, seisoo Rina odottamassa hiljaa, mutta kun huomaa, että on tullut huomatuksi, alkaa letkeä vispaus ja moikkailutanssi. Tuntuu kuin koko koiran olemus alkaisi hymyillä ja hyvä olo levitä ympäristöön.
Uusia kuvia ja video lisätty.

30.5.2017
Rinasta voisi sanoa, että on omanlaisensa taistelija. Taistelija elämän epäreiluutta ja julmuutta kohtaa, sillä tämä tyttö on itse aurinko ja lämmin säde. Sisaruksista Rina on se reipas, eloisa, toimintaa rakastava ja ihmisen läsnäolo tekee tämän kaiken vielä enemmän ihanammaksi. Herttainen, avoin tyttö ja niin lempeä luonteeltaan, jossa kuitenkin virtaa sopivassa määrin. Uusia kuvia ja video, jossa Rinalla uusi aarre jemmassa.

27.3.2017
Rina yllättää kauneudellaan ja veljistä poiketen, erittäin rohkealla ja avoimella käytöksellään. Tasapainoinen ja sosiaalinen Rina ottaa vieraat ihmiset iloisella hännän heilutuksilla vastaan, niin että koko pylly heiluu mukana ja nuoresta iästään huolimatta, on käytös todella pehmeän kohteliasta. Koiraa voi vääntää ja kääntää ja tyttö sen kuin pusutelee minkä ehtii ja häkissä ollessamme, Rina seurailee mukana ollen kiinnostunut tekemisistämme. Niin särkyy sydän, jättäessämme tämän kultaisen tytön taaksemme ja siirtyessämme toiseen häkkiin, jossa Rinan veli sijaitsee. Sisarukset ovat eroitettu toisistaan, koska kiusasivat siskoaan Rinaa.

23.11.2016
Rinasta on tullut jo teini-ikäinen tyttö. Rento ja iloinen Rina on edelleen sellainen peruskoira, jolla on avoin suhde maailmaan. Toistaiseksi tuo maailma on tarhalla kovin suppea, joka hetkellisesti muuttuu, kun uusia ihmisiä tulee häntä tapaamaan. Iloinen onkin tuo vastaanotto tytöltä ja Rina vaikuttaakin olevan helpon oloinen koira, joten näin ollen voisi Rinaa ajatella monenlaiseen kotiin. Uusia kuvia ja video lisätty.

23.8.2016
Rina on sisaruksista sosiaalisin, sellainen peruspentu, joka hyppien hakee huomiota ja kaikin puolin pyörii mielellään ihmisen ympärillä. Se on reipas ja kiltti tyttö, jossa on myös rauhallisuutta.

————————————————————————————————————————————————————————

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Rina saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Rina on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

 

Yhteyshenkilö: Stina Nurmikoski

 

 

Klikkaamalla kuvaa, aukeaa isommaksi.

 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: