Päivitetty 05.11.2016

Kodin saanut koira: SHELDO


Syntymäaika: 10/2014
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
steriloitu

 

 

17.10.2016
Onevet on Kulkurien pitkäaikainen yheistyökumppani ja vuodesta 2012 lähtien jokainen Kulkurien adoptio-ohjelman läpikäynyt koira on kulkenut Onevetin kautta huolellisen yhdessä laaditun prosessin läpi.  Toinen klinikan perustajista, Dr. Adina, on erityisen kunnostaunut kodittomien koirien auttajana ja OneVetin hoitolan tiloissa asuukin pari sataa koiraa. Yksi näistä on onnekkaista on noin 2-vuotias pieni Sheldo-tyttö.

Sheldo löydettiin hiljattain liikkeen edestä, josta käydään ostamassa rakennustarvikkeita Onevetin tarhalle. Kahtena ensimmäisenä kertana, kun Sheldo oltiin nähty, se oli ollut vielä liian arka ja oli peloissaan pysytellyt kaukana ihmisistä. Kolmannella kerralla väsynyt ja kovin nälkäinen Sheldo oli viimein uskaltautunut tulemaan luokse. Näin Sheldo päätyi Onevetin tarhalle turvaan ja nyt etsii loppuelämän kotiaan adoptio-ohjelmassamme.

Sheldo on reipastunut hurjasti sen jälkeen, kun jätti katujen kauhut taakseen. Se on utelias ja rohkea menijä, joka rakastaa pelmuta muiden koirien kanssa. Sheldo tuleekin mainiosti kaikkien kanssa toimeen. Sen rakkaus ihmisiä kohtaan on myös suurta. Se tulee itse innokkaasti luokse häntä vipattaen ja rakastaa saamaansa huomiota. Sen kerrottiin olevan kunnon sylivauva, joka viettää pusutteluhetkiä sille tutun tarhan työntekijän kanssa. Kaiken kaikkiaan vallan hurmaava pikkuneiti, jota voisi olemuksen perusteella erehtyä luulemaan pennuksi. Sheldon ei olla kuultu haukkuvan, joten sen tulevan kodin voisi kuvitella olevan myös kerrostalossa.

Sheldolla on painoa vain 5-6kg ja korkeutta noin 30cm.

22.10.2016
Sheldo on tänään varattu omaan kotiin.

5.11.2016
Sheldo lensi tänään oman perheensä luokse, kotionnea!

——————————————————-

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Sheldo saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Sheldo on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Nora Anttila

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.