Päivitetty 12.07.2018

Varattu koira: SUGAR


Syntymäaika: 2015
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Cosoba)
steriloitu

 

Sugarille ei oteta tällä hetkellä lisää kyselyitä

Perustiedot ja tausta
1.7.2018

Yksi suurimmista Kulkurien yhteistyötarhoista on eläinlääkäriklinikka OneVet.  Klinikan omistaa Adina ja Dragos Vladut, eläinlääkäreitä molemmat.  Sugar kuuluu nyt Kulkurien adoptio-ohjelmaan tulevaan niin sanottuun White Familyyn, joka koostuu pentutehtaasta selvinneistä Bichon-tyyppisistä koirista. Kyseinen pentutehdas on nyt suureksi iloksemme suljettu, ja niinpä tämä porukka on viimeinen sieltä pelastunut.

Porukan pienikokoisin ja siroin Sugar on luonteeltaan eloisa ja iloinen väkkärä. Sugar on porukan innokkain ja se antaa kivasti myös käsitellä itseään, mm. pannan laittaminen onnistui Sugarin kanssa hienosti. Sugar suhtautuu uusiin ihmisiin varauksettomasti ja tunkee syliin asti touhukkaana. Namien perään Sugar on myös kovasti. Sugar tuntuu tulevan hyvin juttuun muun White Familyn lajitoverien kanssa, jotka ovat kaikki narttuja.

Sugar ei hauku tarhalla, on mahdollista että sen äänihuulet on katkaistu. Koska Sugar on ollut pentutehtaassa huonoissa oloissa, voi olla että totuttaminen kotikoiran elämään vaatii tulevalta perheeltään erityistä kärsivällisyyttä, vaikka luonteensa puolesta Sugar vaikuttaakin reippaalta pieneltä koiralta.

Sugar on noin kolmevuotias, kooltaan noin 30 cm ja 5 kg.  Videolta Sugarin tunnistaa punaisesta kaulapannasta.

————————————————————————————————————————–

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Sugar saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Sugar on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

12.07.2018

Pieni Sugar on varattu omaan kotiinsa Suomeen.

Sugarin yhteyshenkilö: Jenni Huuskonen  

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.