Päivitetty 02.04.2019

Kodin saanut koira: TANCU


Syntymäaika: 9/2014
Sukupuoli: uros
Sijainti: Suomessa (Helsinki)
kastroitu

Perustiedot
16.2.2019
Tancu on asunut kotihoidossa nyt noin kaksi kuukautta. Koko sen ajan Tancu on ollut äärettömän helppo hoitolainen. Se on luonteeltaan loputtoman kiltti ja kultainen ja yrittää aina olla ihmisille mieliksi. Tancu on sujahtanut osaksi kotihoitopaikan perhettä ja oppinut hurjasti uusia kotikoiran rutiineja hoidossa ollessaan. Se heräilee aamulenkille unisesti venytellen. Päivät se pärjää nätisti kotona eikä tuhoa paikkoja tai hauku yksinään. Kotiin tullessa Tancu on vastassa puolikas töpö villisti heiluen. Välillä oikein innostuessaan se päästelee inahduksia, jotta saisi huomiota. Ihmisten kotiintulo on Tancun päivän kohokohtia ja se on selvästi onnellinen kun saa kipittää sohvalle viereen ja rapsuteltavaksi. Välillä se tökkää märällä kuonolla varovasti ja katsoo sitten vetoavasti suurilla silmillään josko rapsutuksia saisi vielä vähän lisää.

Tancu lähtee innokkaasti lenkille ja se rakastaa samoilla ympäriinsä. Reipastumisen myötä Tancusta on löytynyt vauhdikas ja touhukas puoli ja se rakastaa juosta ja riekkua. Myös rauhallisemmat hihnalenkit onnistuvat hienosti ja Tancu osaa pyynnöstä rauhoittua kävelemään nätisti. Sen kanssa on alettu opetella peruskäskyjä ja vaikka opeteltavaa on vielä paljon Tancu on ehdottomasti innokas oppija. Sen lempiharjoitus on luoksetulo, sillä silloin saa kirmata suoraan tutun ihmisen rapsuteltavaksi. Koska Tancu on kiltti ja miellyttämishaluinen ei sen kanssa ole ollut kiirettä opetella käskyjä. Tancu oppi aivan itse mm. istuen odottamaan aina kun valjaita puetaan tai riisutaan eteisessä.

Tancu on todella herttainen nuori poika. Se on parhaimmillaan kodissa jossa osataan lempeästi ohjeistaa pehmeää koiraa. Tancua ei juuri koskaan tarvitse kieltää, vaan se kaipaa enemmänkin rohkaisua uskaltaakseen kohdata jännittävät asiat. Kun Tancu pääsee muutaman kerran harjoittelemaan jännittävää asiaa yhdessä oman ihmisen kanssa se hoksaa nopeasti, ettei asiaa tarvitse pelätä. Tancu on kotona tasapainoinen ja rauhallinen, mutta se nauttii kovasti liikunnasta ja olisi varmasti onnellisimmillaan kodissa jossa pääsee pitkille lenkeille ja puuhastelemaan oman ihmisen kanssa.

2.4.2019
Tancu on aloittanut onnellisen loppuelämänsä ikioman perheensä luona. Onnea Tancu ja koko perhe!

6.3.2019
Tancu hyvästelee pian kotihoitopaikkansa, sillä sille on löytynyt juuri se oikea loppuelämän koti.

16.2.2019
Lisätty komealle Tanculle muutama lisäkuva. Elämä kotihoidossa jatkuu samaan malliin. Tancu on edelleen kiltti ja iloinen poika, joka osaa jo aren rutiinit kuin vanha tekijä. Se kulkee nätisti lenkeillä, on kiltisti päivät kotona ja rakastaa nukkua sohvalla ihmisen kainalossa. Tancu tulee mainiosti toimeen muiden koirien kanssa ja se on myös kissatestattu. Nyt täydelliseltä Tanculta puuttuu enää se oma rakastava koti, jossa sen huikea kehitys jatkuisi ja Tancu saisi olla se iloinen, lempeä ja hassu poika joka se todella on.

7.1.2019
Tancun elämä kotihoidossa jatkuu samaan malliin. Joka päivä hoitopaikan käydessä tutummaksi Tancu tulee enemmän esiin kuorestaan ja sen herttainen luonne alkaa näkyä.
Tancu viettää suurimman osan ajasta kotona nukkuen pedissään. Hiljattain se oppi tulemaan myös sohvalle ja viihtyy nykyään myös sohvalla muun perheen kanssa. Tancu seurailee todella mielellään ihmisten puuhia ja tulee heti sopivan hetken tullen puskemaan jalkoja vasten saadakseen rapsutuksia. Kun rapsuttelu loppuu Tancu palaa kiltisti lepäilemään. Tancu ei edelleenkään ole haukkunut laisinkaan.

Lenkillä Tancu kävelee hienosti. Jotkut ohitukset saavat sen innostumaan, mutta näitä on harjoiteltu ja Tancu oppii hyvin nopeasti mitä siltä toivotaan. Tancu rakastaa lenkkeilyä ja lähtee mielellään pidemmällekin retkelle aina tilaisuuden tullen. Myös koirapuistossa leikkiminen kuuluu sen lempipuuhiin.

Tancu touhuaa mielellään ihmisen kanssa. Se oppii uusia asioita nopeasti, kunhan sen kanssa harjoittelee niitä hetken. Niinpä Tanculle etsitäänkin kotia, joka sitoutuu jatkamaan uusiin asioihin totuttelua positiivisin keinoin. Vaikka Tancu on kotona hurjan rauhallinen, nuorena koirana se kaipaa myös tekemistä ja liikuntaa.


20.12.2018
Tancu on nyt elellyt kotihoidossa vajaan viikon ja sujahtanut porukkaan täysin ongelmitta. Vaikka Tancu on ujo, se ei varsinaisesti ole arka, vaan suhtautuu muutoksiin varovaisen uteliaasti ja sopeutuu nopeasti uusiin asioihin. Luonteeltaan Tancu on äärettömän suloinen ja kiltti persoona. Sen varovaisen ensivaikutelman alla piilee iloinen ja hassutteleva nuorukainen, jonka touhuja on mahdottoman hauska seurata. Tancu pitää kovasti ihmisten seurasta ja nauttii kovasti huomiosta ja rapsutuksista.

Tancu on todella helppo kotihoitolainen. Se on kotona rauhallinen ja lähinnä makoilee omassa pedissään kodin touhuja seuraillen. Tancu ei ole hoidossa haukkunut kertaakaan, mutta sillä on suloinen tapa jutella inisemällä kun sen mielestä olisi aika syödä tai lähteä ulos. Tancu osaa hienosti odottaa työpäivän ajan kotona, eikä tuhoa mitään tai pidä kotona ääntä päivisin. Kotiin palatessa Tancu on aina iloisena vastassa omalla pedillään puolitöpö villisti heiluen. Liukkaat lattiat jännittävät Tancua, mutta mattojen avulla se uskaltaa liikkua kotona.

Tancu kulkee todella nätisti lenkeillä ja on aina innoissaan lähdössä ulos. Tanculla on intoa ja virtaa myös pidemmille lenkeille ja se rakastaa juosta aina tilaisuuden tullen. Hihnassa Tancu kulkee nätisti, vaikka vielä välillä innostuukin haastamaan taluttajaa leikkiin. Tancu oppii äärettömän nopeasti ja on heti hoidossa alkanut innokkaasti opetella hihnakäytöstä ja temppuja. Tancu on hyvin namimotivoitunut ja keskittyy hienosti ulkonakin harjoitteluun. Kovat äänet ja yllättävät tilanteet ovat vielä hieman jännittäviä, mutta Tancu palautuu tilanteista nopeasti ja jatkaa reippaasti matkaa.

Tancu tulee mainiosti toimeen niin urosten kuin narttujenkin kanssa ja se rakastaa juosta muiden kanssa vapaana. Reipas koirakaveri olisi varmasti hurja apu Tanculle, vaikka se pärjää hyvin myös ainoana koirana. Kissoja ja pupuja Tancu on nähnyt pihalla ja reagoinut niihin uteliaasti, mutta suurta metsästysviettiä sillä ei vaikuta olevan. Tancu voisi siis sopia myös kissakotiin.

Tanculle etsitään rauhallista kotia, jossa osataan tukea ujon koiran kehitystä ja harjoitella uusia asioita sopivalla tahdilla. Tancu pärjää hienosti myös kerrostalossa, kunhan ympäristö on rauhallinen.

Tancu on reilu 60 cm korkea.


10.12.2018
Tancu palaa etsimään kotia itsestään riippumattomista syistä. Tancu on jo oppinut kotikoiran tavoille ja se on tottunut asumaan niin kerrostalossa kuin omakotitalossakin. Tancu on edelleen hyvin herkkä poika ja sille etsitäänkin ensisijaisesti rauhallista kotia, jossa ymmärretään ujon koiran sielunelämää ja osataan tukea sitä oikealla tavalla.

Näin entinen koti kuvailee Tancua:

“Tancu on luonteeltaan ennenkaikkea tarkkailija. Sisätiloissa sille on tyypillistä majailla valitsemallaan vakipaikalla, katsellen ja kuunnellen kodin tapahtumia. Joskus ilmapiirin ollessa rauhallinen ja hiljainen, saattaa Tancu uskaltautua hieman kurkkimaan talon menoa. Muulloin Tancu pysyy ennemmin omalla pedillään. Poika on alusta asti ollut hämmästyttävän sisäsiisti.

Tancu on hiljainen. Se eii hauku kerrostalonkaan ääniä, eivätkä naapurit ole kertoneet myöskään äänistä yksinolon aikana. Yksinolo ei ole muutenkaan näyttänyt tuottavan Tanculle ongelmia. Tuhoamiskäyttäytymistä ei ole ilmennyt eikä merkkejä eroahdistuksesta ole ollut. Kotiin tullessa Tancu löytyy aina omalta paikaltaan lepäilemästä.

Ulkoilu on Tanculle juhlaa. Hihnassa kulkeminen sujuu suhteellisen hyvin, vaikkakaan seuraamista ja vierellä kulkemista ei olla harjoiteltu. Tancu on kuitenkin näyttänyt ymmärtävän nopeasti millaista kävelemistä kukin lenkittäjä häneltä toivoo. Vaikka juoksupyrähdykset kävelemisen lomassa ovat Tancusta yksi maailman parhaimmista jutuista heti ruskalehtien saalistamisen jälkeen, tarkkaileminen on kuitenkin lenkillä prioriteetti, josta Tancu ei mielellään tinkisi. Tancu istahtaa aloilleen monta kertaa lenkin aikana, kuuntelemaan ja katselemaan kiinnostuneena maailman menoa. Tätä se tekee niin pitkään kuin sen vain antaa. Tancu jaksaa olla ulkona pitkiäkin aikoja, mutta sen kanssa lenkeillä on monesti yhtä paljon patsastelua kuin kävelyä.

Tancu on ulkona kiinnostunut muista koirista ja ohittaa ne yleensä nätisti. Poika on muita koiria kohtaan kohtelias ja ystävällinen; ennemmin väistävän sovitteleva kuin dominoiva. Jotkut uudet koiratuttavuudet jotka eivät osaa lukea Tancun viestittämää alkuhermostusta ja tulevat iholle liian pian, saavat pojan joko rähähtämään tai pakenemaan paikalta. Näidenkin koirien kanssa Tancu tulee myöhemmin toimeen, jos ne osaavat antaa sille ensin hieman tilaa. Valtaosa koirista pitää kovasti Tancusta ja Tancukin heistä, alun ujouden jälkeen.

Suurin osa ulkona vastaan tulevista asioista eivät aiheuta suurempaa ongelmaa: ainakaan yksittäisinä. Stressaantuneena ja kuormittuneena Tancu rähähtää ajoittain uhkaavia tai pelottavia asioita: yllättäviä ohitse kiitäviä pyöräilijöitä tai kohti tulevia ihmisiä pimeässä. Vilkkaasti liikennöidyt kadut, ihmispaljous ja työkoneet kuormittavat Tancua ja se pyrkii aktiivisesti pois jos tilanne jatkuu pidempään.

Tutuille ihmisille Tancu on ystävällinen, lempeä ja monesti hieman herkkä ja ujo. Kaikki uudet ihmiset jännittävät Tancua. Naisiin se monesti tottuu joidenkin tapaamiskertojen jälkeen. Miehiä se pelkää selvästi enemmän ja saattaa omassa kodissaan haukkua miehille. Pelottavuudestaan huolimatta myös miehet kiinnostavat Tancua, ja se tutkii heitä uteliaana turvallisen etäisyyden päästä. Vaikka henkilö olisi alunperin ollut sen silmissä kauhistuttava, Tancu on esimerkiksi kerran yhteisellä kävelyllä huomannut miehen rauhalliseksi ja kokenut jopa niin turvalliseksi, että on vaivihkaa koskettanut nenällä tämän kättä.

Lapsia Tancu vierastaa eikä sitä suositellakaan lapsiperheeseen. Ulkona törmätessään kissoihin Tancu on yrittänyt lähteä leikkimielisesti jahtaamaan niitä, kuten muitakin pieniä eläimiä. On vaikea sanoa, onko takana saalistaminen vai pelkkä leikki. Kokemusta Tancun suhtautumisesta kissoihin ja muihin lemmikkeihin sisätiloissa ei ole.

Tancun kanssa on vielä harjoiteltavaa käsittelyssä ja hoitotoimenpiteissä. Muita arjen hankalia kohtia ovat liukkaat lattiat joilla Tancu ei mielellään kulje ollenkaan. Tuulinen ilma pelottaa myös Tancua.”

Vanhemmat päivitykset

8.4.2015
Mayor, Tancu ja Lady Rosu -pennut ovat löytyneet Romanian kaduilta erään liikerakennuksen pihalta lokakuussa 2014. Nämä kolme ihastuttavaa pentua olivat erittäin onnekkaita, sillä ne löysi OneVet-klinikan eläinlääkäri dr. Adina ja  toimitti pennut turvaan. Nyt pennut odottavat ikioman rakastavan kodin löytymistä Onevet-klinikan hoitolassa. Näistä pennuista Tancu on selvästi suurempi kuin Mayor ja Lady Rosu ja on mahdollista, ettei se kuulu samaan pentueeseen vaikka iältään ja väritykseltään muistuttaakin vahvasti Mayoria ja Lady Rosua.

Tancu on nyt noin 7 kuukauden ikäsenä noin 40 cm korkea ja 15 kg painava eli siitä voidaan olettaa kasvavan iso koira.

Luonteeltaan tämä ihastuttava töpöhäntä on leikkisä ja avoin ja tulee kaikkien kanssa toimeen. Tarhalla Tancu ei hauku kovinkaan paljon. Kulkurien aktiivit tapasivat Tancun Romaniassa maaliskuussa 2015 ja kuvailivat sen olevat ikäisekseen fiksun oloinen pentu, joka malttoi rauhoittua vaikka hälinä ympärillä oli aikamoinen.

Näiden sisarusten perimässä on erittäin todennäköisesti paimenkoiraa, joten niiden koulutus tulee todennäköisesti olemaan mielyttävää ja motivoivaa puuhaa niin koiralle kuin omistajallekin. Tanculle etsitään siis aktiivista kotia, jossa oltaisiin myös kiinnostuneita nuoren, energisen koiran koulutuksesta, mahdollisesti myös harrastusten muodossa. Tancu tulee tarvitsemaan paljon liikuntaa, sekä erilaisia virikkeitä, jotta se voi kokonaisvaltaisesti hyvin.

18.7.2015
Tapasimme Tancun 9.7.2015 vieraillessamme OneVet- klinikan hoitolassa. Tancu elää siellä isossa laumassa hoitolan sisäpihalla vapaana. Tancu leikkii, touhuaa ja haukkuu muiden mukana ja tulee erittäin hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Vieraita ihmisiä Tancu ei uskaltanut tulla moikkaamaan vaan haukkui kauempaa eli näissä olosuhteissa sen arempi puoli on selvästi tullut esiin vahvemmin. Kun Tancu haettiin sisälle, jotta saisimme tutustua siihen paremmin, jännitti se tilannetta kovasti. Tancu tarvitsisikin kodin, jossa ymmärretään aran koiran erityistarpeita ja sille olisi tarjota runsaasti aikaa ja kärsivällisyyttä. Oikeanlaisessa kodissa Tancusta kuoriutuu varmasti ajan kanssa esiin mitä ihanin sohvanvaltaaja! Lisätty Tanculle uusia kuvia. 

22.9.2015
Kulkurien aktiivit tapasivat Tancun OneVet-klinikan hoitolassa 10.9.2015. Tancu on siirretty sisäpihan hälinästä ja suuresta koiralaumasta omaan rauhaan ja tämä on selkeästi tehnyt Tanculle hyvää. Tancu on edelleen hieman ujo, mutta kokonaisuutena se on reipastunut uskomattoman paljon. Vieraiden ihmisten mennessä moikkaamaan Tancua, tulee se tutustumaan ja haistelemaan ryömien ja mielistellen. Pienestä jännityksestä huolimatta Tancu antaa hienosti koskea ja rapsuttaa itseään ja seurailee muutenkin sille vieraiden ihmisten touhuja hyvin kiinnostuneena. Tutuille ihmisille Tancu on todella hellä ja ystävällinen ja nauttii suuresti saadessaan heiltä huomiota ja rapsutuksia. Kokonaisuutena Tancu on äärimmäisen ihmisrakas. Tancu tykkää kovasti myös muista koirista ja on niitäkin kohtaan alistuva. Lisätty uusia kuvia Tancusta.

17.11.2015
Tancu asustaa edelleen ketjussa OneVet-klinikan hoitolan pihalla. Vieraiden ihmisten lähestyessä sitä, haluaa Tancu tilanteesta pois. Hoitolan työntekijän Oanan lähestyessä Tancua se kuitenkin rauhoittuu ja nauttii tämän tutun ihmisen läheisyydestä. Tancu siis jännittää edelleen uusia ihmisiä ja tarvitsee uudelta kodiltaan aikaa ja kokemusta aroista koirista. Lisätty uusia kuvia ja video Tancusta.

18.1.2016
Kulkurien aktiivit vierailivat Romaniassa tammikuussa ja tapasivat Onevetissä Tancun. He kertoivat Tancun olevan edelleen ujo, mutta ajan kanssa se rentoutuu ja antaa se vieraidenkin koskea itseään sekä hakee heiltä nameja. Tuttuja ihmisiä nähdessään heiluu Tancun häntä hurjasti ja se hakeutuu heidän seuraan innolla. Tancu on hieman nirso, sillä herkuista sitä kiinnostaa vain märkäruoka.
Muille koirille Tancu on erittäin kiltti ja kestää pientenkin pentujen riekkumista tarhalla hienosti.

24.3.2016
Tapasimme Tancun Romaniassa Onevetin hoitolassa 16.3.2016. Tancu on nyt hoitolan etualan isossa tarhassa vapana koirakaverien kanssa ja tulee niiden kanssa juttuun hienosti. Vieraita ihmisiä Tancu edelleen jännitttää ja erityisen pelottava Tancun mielestä oli kamera. Tancun luottoihminen, Oana, on Tanculle erittäin tärkeä ja Oanan kanssa Tancu uskaltautui hieman myöhemmin hihnassa tarhan etupihalle kävelemäänkin. Lisätty uusia kuvia Tanculle.

25.5.2016
Voi Tancu, kaunis ujopiimä! Romanialaisen koiran mahdollisuus löytää oma rakastava koti on erittäin pieni. Vielä pienempi tämä mahdollisuus on romanialaisella isolla koiralla. Kaikkein pienin mahdollisuus on romanialaisella isolla ja ujolla koiralla. Ja Tancu on kaikkea tätä eli sen todennäköisyys saada oma koti on lottovoiton luokkaa. Tancun luottamuksen voittaminen vie aikaa, mutta on sitäkin palkitsevampaa. Ei tarvita kuin juuri se Tanculle oikea ihminen ja mahdollisesti reipas koirakaveri auttamaan Tancua huomaamaan, ettei sen tarvitse pelätä ja jännittävät asiat voidaan kohdata yhdessä . Jäämme siis odottamaan tätä lottovoittoa.

25.7.2016
Tancun kuulumiset Kulkurien aktiivien viimeisimmältä reissulta heinäkuulta ovat samanlaiset kuin ennenkin. Tancu on edelleen ujo kaikkia vieraita ihmisiä kohtaan, mutta ns. omaan ihmiseensä, Oanaan, se luottaa täysin ja uskaltaa liikkuakin Oanan mukana. Tancu on perso ruoalle ja sen avulla olisi vieraidenkin mahdollisuus voittaa sen luottamus, jos heillä vaan olisi antaa Tanculle reilusti enemmän aikaa. Kulkurien aktiivien reissut ovat kuitenkin valitettavasti liian hektisiä ja kiireisiä siihen, että Tancun kaltaiset ujopiimät saisivat mahdollisuuden tulla kuorestaan. Tancu saa paljon tukea toisista koirista ja tästä johtuen rauhallinen, tasapainoinen ja reipas koirakaveri auttaisi varmasti Tancua kotiutumisessa.

27.9.2016
Kulkurien aktiivit vierailivat Romaniassa syyskuussa ja tapasivat Onevetissä Tancun. Tälläkin kertaa Tancu moikkasi tuttuja ihmisiä innokkaasti, mutta vieraat ihmiset ovat Tanculle luonnollisesti edelleen jännittäviä ja heidät moikataan varovasti. Luonteeltaan Tancu vaikuttaa olevan lempeä ja rauhallinen, eikä se hauku tarhalla. Tancusta löytyy myös utelias puoli ja se tarvitsisikin vain rohkaisua, jotta siitä voisi kuoriutua upea kotikoira. Lisätty uusia kuvia Tanculle.

11.11.2016
Tancu on nyt varttunut noin 2-vuotiaaksi nuorukaiseksi ja elänyt lähes koko tähänastisen elämänsä Onevetin tarhalla. Tanculla ei siis ole paljoa kokemusta vieraista ihmisistä kotikoiran elämästä puhumattakaan. Kulkurien aktiivien tavatessa Tancun marraskuussa oli se taas arempi, eikä tällä kertaa antanut vieraiden edes koskettaa itseään. Tancu tulee kyllä nuuhkaisemaan ojennettua kättä, mutta vetäytyy sen jälkeen sivummalle. Arkuudesta huolimatta Tancu on upea koirapoika, joka ansaitsisi mahdollisuuden omaan kotiin. Painoa Tanculla on noin 17-20kg.

15.2.2017
Komea Tancu odottelee edelleen Onevetin tarhalla. Jo huimat kaksi vuotta se on seurannut, kuinka onni osuu häkkikaverien ja -naapurien kohdalle. Vähäiset ihmiskontaktit ovat johtaneet siihen, että Tancu on edelleen ujo uusia ihmisiä kohtaan. Vieraat kyllä kiinnostavat sitä, mutta saadessaan valita se seurailee mieluummin näiden touhuja hieman sivummalta. Tuttujen ihmisten seurassa Tancu on äärimmäisen kiltti ja iloinen nuori mies. Hyvien käytöstapojensa vuoksi se saa säännöllisesti ulkoilla vapaana tarhan isolla pihalla. Tutun ihmisen kutsuessa tulee Tancu kuuliaisesti takaisin omaan häkkiinsä. Tancu on kaikin puolin tasapainoinen ja kultainen poika, jonka olisi jo korkea aika päästä ikiomaan kotiinsa Suomeen.

18.3.2017
Alkava kevät on tuonut mukanaan pienen ihmeen. Herttainen, vuosia tarhalla odotellut Tancu on vihdoin saanut nimensä eteen nuo maagiset sanat. Se oikea ihminen on sen huomannut ja pian Tancu saa matkustaa ikiomaan kotiinsa Suomeen.

4.4.2017
Tancun vuodet Romaniassa ovat päättyneet, sillä se on eilen lentänyt ikiomaan kotiinsa Suomeen. Onnea Tanculle ja perheelle!

_____________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan?

Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Tancu saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, kastroituna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Tancu on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Rosa Haahtikari

Video 7/2016

Video 17.8.15:

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.