Päivitetty 03.03.2019

Kodin saanut koira: THE COP (nyk.Mauno)


Syntymäaika: 12/2017
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (One Rescue Association/Cosoba)
kastroitu

 

Perustiedot ja tausta
8.12.2018

Adina Vladut on eläinlääkäri, joka omistaa yhdessä miehensä Dragos Vladutin kanssa Onevet-klinikan. Eläinlääkärin työnsä lisäksi Dr. Adina käyttää kaiken aikansa kodittomien koirien auttamiseen. Adina perusti One Rescue Association -yhdistyksen vuonna 2017, yhdistyksellä on tarha Cosobassa noin puolen tunnin matkan päässä Bukarestista. Se on yksi Kulkurien keskeisimpiä yhteistyötahoja Romaniassa. Kaikki kauttamme Suomeen saapuvat koirat kulkevat tämän tarhan kautta, jossa niille tehdään kaikki tarvittavat valmistelut lentoa varten. Tarhalla asuu useita satoja koiria. One Rescue Associationin tarha on kuitenkin romanialaisittain hyvä, sillä siellä on päivittäin eläinlääkäri, koirat hoidetaan ja niiden elinolosuhteita pyritään parantamaan jatkuvasti.

Tämä nuori herra on saanut nimensä siitä, kun poliisi toi hänet tarhalle. Poliisin vaimo oli löytänyt koiran ja eläinrakkaana ihmisenä oli halunnut saada sen turvaan. The Cop on todella vilkas, energinen, hieman häslä ja käyttäytyy ikätasonsa mukaisesti. The Cop ei vierasta hänelle uusia ihmisiä eli aktiiveja tarhassa, vaan hyppii vasten, ottaa iloisena rapsutuksia vastaan ja syö nameja tosi innoissaan. The Cop asustelee yhdessä tyttökoiran kanssa ja näillä kahdella on keskenään hyvä meininki aitauksessa. Heille ei tule kinaa nameista tai huomiosta. The Cop voisikin viihtyä myös toisen koiran kaverina, mutta myös perheen ainoana silmäteränä. Aktiivien vierailun aikana aitauksien ulkopuolelle ilmestyy vuohi, jolle The Cop häntä pystyssä haukkuu. Rauhoittuu kyllä, mutta muiden aloittaessa haukkukonsertin uudelleen, yhtyy taas siihen.  Turhan haukkujalta The Cop ei kuitenkaan vaikuta. The Cop on tosi hauska pörröturkki, joka kaipaa aktiviteetteja elämäänsä, eikä varmasti viihtyisi pelkkänä sohvaperunana.

The Cop on noin 50 cm ja 20 kg. The Cop on tällä hetkellä vähän hoikassa kunnossa ja sille tekisikin hyvää saada painoa vähän lisää.

Päivitykset
2.3.2019
Tänään The Cop lensi Suomeen ja tapasi oman loppuelämän perheensä ensimmäistä kertaa. Tämä upea herra sai uudeksi nimekseen Mauno ja hän hurmasi perheensä jo lentäkentällä. Uudessa kodissaan hanta odotti myös koirakaveri. Ensimmäisen yön Mauno nukkui omassa pedissään. Onnea yhteiseen elämään Maunolle ja perheelle!

24.1.2019
Vuosi 2019 on hyvä vuosi The Copille: tämä ihana pörröturkki on tänään varattu omaan kotiin!

8.12.2018
Ihana pörröturkki aloitti oman kodin etsimisen Kulkureiden adoption-ohjelmassa.

________________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Beagleboy saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Beagleboy on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Mari Jokinen

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.