Päivitetty 27.11.2016

Kodin saanut koira: THELMA


Syntymäaika: 2008
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Luiza Mandru)
steriloitu

 

21.6.2016
Romanian kodittomille koirille päätyminen eläinsuojelijan hoiviin on aina lottovoitto. Koiria on kaduilla ja pelloilla niin valtavat määrät, että vain pieni osa saa ikinä mahdollisuutta parempaan elämään. Tällainen onni kohtasi Thelmaa, Jackyä ja Freedyä, jotka Kulkurien pitkäaikainen yhteystyökumppani Luiza Mandru on vuosia sitten noukkinut kadulta turvaan. Vaikka kolmikon jäsenet ovat hyvin erinäköisiä keskenään, on hyvin mahdollista että ne ovat sisaruksia. Thelma ja pojat asuttavat nyt yksityistä tarhaa, jossa Luiza käy aina mahdollisuuksien mukaan auttamassa.

Thelma on pieni ja herttainen tyttö. Se on alkuun hieman ujo, mutta pohjimmiltaan todella kiltti ja ystävällinen persoona. Se tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa ja jakaakin tälläkin hetkellä häkkinsä useamman muun koiran kanssa. Tarhalla Thelma ilmoittaa vieraista haukkumalla, mutta ei ole Luizan mukaan mikään kova haukkuja tai hauku jatkuvasti.

Thelma on noin 45-50 cm korkea ja painaa noin 17 kiloa.

15.10.2016
Ihana uutinen, Thelma varattiin tänään omaan kotiin.

27.11.2016
Thelma saapui Kulkurilennolla 26.11.2016 kotiin. Onnea Thelma ja perhe!

_________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan?

Jos tiedät mitä vanhan koiran omistaminen merkitsee, tiedostat siihen kuuluvat ilot ja surut, olet varautunut panostamaan vanhan koiran ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan turvallisen eläkeläiskodin, ota rohkeasti yhteyttä.

Huomioithan että vanhan koiran kohdalla saattaa ikääntymisestäkin johtuen koitua eläinlääkärikustannuksia. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Thelma saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Thelma on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Stina Nurmikoski

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.