Päivitetty 17.09.2019

Kodin saanut koira: TIMOTEI


Syntymäaika: 7/2018
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (One rescue association / Cosoba)
kastroidaan


Perustiedot ja tausta
03.08.2019
Adina Vladut on eläinlääkäri, joka omistaa yhdessä miehensä Dragos Vladutin kanssa Onevet-klinikan. Eläinlääkäriklinikka OneVet on yksi Kulkurien keskeisimmistä yhteistyötahoista. Vuodesta 2012 lähtien jokainen Kulkurien adoptio-ohjelman läpikäynyt koira on kulkenut OneVetin kautta huolellisen yhdessä laaditun prosessin läpi. OneVetissa adoptio-ohjelman koirat rokotetaan, mikrosirutetaan ja testataan, sekä ulko- ja sisäloishäädetään. Niille tehdään myös EU-lemmikkieläinpassi. Lisäksi klinikan lääkärit tarkastavat koirat kliinisesti ja tarpeen mukaan tekevät lisätutkimuksia.

Eläinlääkärin työnsä lisäksi Dr. Adina käyttää kaiken aikansa kodittomien koirien auttamiseen. Adina perusti One Rescue Association -yhdistyksen vuonna 2017, yhdistyksellä on tarha Cosobassa noin puolen tunnin matkan päässä Bukarestista. Tarhalla asuu useita satoja koiria. One Rescue Associationin tarha on kuitenkin romanialaisittain hyvä, sillä siellä on päivittäin eläinlääkäri, koirat hoidetaan ja niiden elinolosuhteita pyritään parantamaan jatkuvasti.

Herttainen Timotei on pentuna adoptoitu Cosoban tarhalta paikallisesti, mutta se palautettiin tarhalle, koska söi perheen kanan. Timotei tulee tarhalla hienosti toimeen kaikkien koirien kanssa ja sen tulevassa kodissa voisi hyvinkin asua jo valmiiksi koirakaveri. Pikkuinen viettää tarhalla päivät ulkona. Timotei on todella kiltti, ihmisrakas ja ystävällinen ja se antaa hienosti käsitellä itseään. Kaiken kaikkiaan Timotei on hyvin sympaattinen ja pehmeän oloinen suloisuus.

Timotei on mustan värinen puudelimix ja sillä on säkäkorkeutta arvion mukaan noin 40 cm ja painoa 9-10 kg.

10.09.2019
Timotei lensi Suomeen 7.9.

10.08.2019
Timotei on varattu omaan kotiin Suomeen! Valtavasti onnea Timpalle ja sen tulevalle perheelle <3

06.08.2019
Timotei on saanut useita kotiehdokkaita, joten pikkuisesta ei oteta tällä hetkellä enempää kyselyitä vastaan. Kiitos kaikille kotiehdokkaille!

03.08.2019
Timotei on lisätty adoptio-ohjelmaan.
________________________________________________________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Timotei saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Timotei on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Timotein yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.