Päivitetty 09.07.2013

Kodin saanut: KISSA TYSON


KISSA TYSON

* n. 3-5 v

* uros (kastroitu)

* Suomessa.

Kissa Tyson on iso kissa, jolla on suuri sydän. Se on kotoisin Itä-Virumaalta, jossa sillä oli koti, mutta koti muutti ulkomaille ja jätti kissan kylmästi ulos. Tyson jäi vaeltamaan kadulle muutamaksi viikoksi, kunnes hyväsydämiset ihmiset korjasivat sen talteen. Niin Tysonilla oli taas lämmin koti ja ruokaa. Se antoi pestä itsensä melko helposti puhtaaksi, vietiin lääkärin tarkastukseen, sai loishäädön ja se oli siinä. Ja sitten tuli pitkä matka Kasside Turvakodun hoitokotiin Tallinnaan.

Siellä Tyson on ystävystynyt toisten kissojen kanssa. Kissa Tyson on iso (7,5 kg), utelias ja hyvin ystävällinen kaveri. Rauhallinen luonne, mutta toisaalta myös leikkisä, tykkää leikkiä erityisesti palloilla ja hiirillä. Joskus saattaa haluta osoittaa, että hän on pomo, mutta Tyson sopii hyvin muiden kissojen kanssa. Tyson tykkää syödä paljon, ja kaikenlaista. Se tietää myös missä vessa on ja pitää huolta puhtaudestaan, älykäs ja siisti kissa. Autossa oloa tämä iso kissa pelkää ja saattaa tulla pisut alle jännityksestä.

Tyson etsii kotia, joka ei enää hylkäisi sitä, tämä suurisydäminen poika ansaitsee vähintäänkin yhtä suurisydämisen omistajan.

23.5. 2013 Tyson on testattu Fiv/Felv-negatiiviseksi ja tulee Suomeen kotihoitoon 17.6.

Kissa Tyson sai kodin hoitopaikastaan Vantaalta koiran ja toisen kollin kaverina heinäkuussa 2013.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.