Päivitetty 22.06.2020

Varattu koira: TYYTI


Syntymäaika: 4/2019
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (One Rescue Association, Cosoba)
steriloitu

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Perustiedot ja tausta
14.5.2020
Adina Vladut on eläinlääkäri, joka omistaa yhdessä miehensä Dragos Vladutin kanssa Onevet-klinikan, joka hoitaa kaikki Kulkurien kautta Suomeen tulevat koirat. Eläinlääkärin työnsä lisäksi Dr. Adina käyttää kaiken aikansa kodittomien koirien auttamiseen. Vuonna 2015 pariskunta vuokrasi ja osittain osti vanhan maatilan Cosobasta, joka sijaitsee puolen tunnin ajomatkan päässä Bukarestista. Tälle maatilalle kunnostettiin tarha kodittomille koirille ja kissoille, sekä tila eläinlääkärin toimintaa varten. Vuonna 2017 syntyi One Rescue Association -yhdistys.

Kultainen Tyyti tuli Cosobaan viime vuonna Odain kunnalliselta tarhalta. Tuliaisena Tyytillä oli mukanaan syyhy, mutta Adinan hyvässä hoidossa syyhy on kaikeksi onneksi taaksejäänyttä elämää. Tarhalla Tyyti-neito on osoittanut olevansa oikein mukava ja reipas nuori koira, se tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja ihmistenkin kanssa asiat sujuvat mainiosti. Elämäniloisen nuoren koiran tapaan Tyyti on leikkisä ja aktiivinen, välillä se hieman häseltää ja haukkuu saadakseen huomiota.

Tyyti etsii ikiomaa ihmistä, joka on valmis ryhtymään Tyytille oppaaksi Tyytin elämänmittaiselle seikkailulle. Tyyti ei ole sohvaperuna-ainesta, se on aktiivinen ja toimelias koira, ja tulee tarvitsemaan paitsi reipasta ulkoilua, myös muuta koiramaista puuhaa. Tyytiä voisi odottaa kotona koirakaveri, mutta asiaa arvioidaan tapauskohtaisesti.

Tyyti on keskikokoinen koira, noin 50 cm korkea ja paino on jotakuinkin 17 kiloa.

Päivitykset
22.6.2020
Voi jehna miten kivasti kävi: Tyytin omat ihmiset huomasivat Tyytin ja nyt on tämä tumma kaunotar varattu omaan kotiinsa!

14.5.2020
Hei kaikki reipasta koirakaveria kaipaavat, Tyyti etsii nyt kotia Suomesta!

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Tyyti  saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Tyyti on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Yhteyshenkilö: Jenni Ankelo

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.