Päivitetty 12.12.2013

Kodin saanut: VLADIMIR (nyk. Loki)


VLADIMIR

* s. 5.2013

* uros

* Tallinna, Viro.

Pikkuinen musta poika Vladimir etsii uutta kotia kotihoitopaikassa Helsingissä. Vladimir on löydetty Tallinnasta keskikaupungilta yksikseen roskiksien takaa parkumasta noin parikuisena. Ohikulkijat olivat kuuroja, kunnes vihdoin eräs ohikulkija otti pennun mukaansa.

Vladimir on suloinen ja kiltti nuori miehen alku, se on muuten ihan musta, mutta kaulassa sillä on valkea täplä. Vladi on tottunut toisten kissojen seuraan ja hoitopaikan toinen kotiaetsivä Kuzjaka onkin esitellyt tulokkaalle innoissaan paikkoja ja rohkaissut Vladia tutustumaan uuteen ympäristöönsä. Pojat leikkivät myös onnellisina keskenään ja työntävät päänsä ruoka-aikaan mieluummin yhteiseen kippoon kuin omiinsa. Vladimir olisi kaikin puolin valmis tassuttelemaan uuteen kotiinsa, jossa se toivoo, että sitä voisi odottaa myös reipas kissakaveri.

27.9.2013 Vladi on rohkaistunut tässä vajaassa viikossa ottamaan oma-aloitteisesti kontaktia kotihoitajaan entistä enemmän. Viime yönä herätti puoli kolmen aikaan kömpimällä nukkumaan rintakehän päälle ja pörisi onnessaan paijauksista. Parhaiten tutustumiset tehdään iltaisin, kun on ensin peuhattu kissakaverin kanssa ylimääräinen energia pois, niin voi sitten rauhoittua ja antaa hoitajan rapsutella korvan takaa. Muissa tilanteissa hoitajaa voi lähestyä ja nuuhkaista kättä hieman, mutta sen jälkeen on otettava hieman etäisyyttä ja tarkkailtava tilannetta, eli tutustuminen käydään pienin ujoin kissanaskelin.

8.10.2013: Vladimir on lyhyessä ajassa tullut kuorestaan ulos. Kuzjakan esimerkistä rohkaistunut Vladi on tehnyt jo tuttavuutta vaatekomeron kanssa vähän liikaakin ja rakastaa estehyppyjuoksua ympäri olohuonetta Kuzjakan kanssa. Vladi on aina ovella vastassa Kuzjakan kanssa toivottamassa hoitajan tervetulleeksi kotiin. Syliin tämä herttainen pikkuherra tunkee aina sopivan mahdollisuuden tullen, tekipä hoitaja mitä tahansa, ja viereen on päästävä nukkumaan hinnalla millä hyvänsä. Vieraita Vladi yhä ujostelee hieman, mutta on häntä yksi vierailija päässyt jo silittelemäänkin. Kynnet saa leikattua melkein herran huomaamatta.

 

Vladimir tulee uuteen kotiin rokotettuna ja loishäädettynä. Sillä on EU-passi sekä tunnistesiru, joka on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun yhdistyksen toimesta.

Miettiessäsi kodin tarjoamista kissanpennulle, huomioithan että se voi olla osa elämääsi jopa seuraavat 15-20 vuotta.

Vladimir sai ikioman kodin kotihoitopaikastaan lokakuussa 2013.

12.12.2013 Vladimir on käynyt kastroitavana.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.