Päivitetty 14.06.2021

Kodin saanut koira: WHITE LORD


Syntymäaika: 10/2019
Sukupuoli: uros
Sijainti: Ioana Bodea (Cosoba) Romania
kastroitu

 

Kiitos kaikille White Lordista kiinnostuneille! Nyt poika on saanut niin monta kotiehdokasta, että koti varmasti löytyy tästä joukosta, joten uusia tarjouksia en enää ota vastaan.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin adoptioprosessin kuvaukseenluovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Perustiedot ja tausta

25.4.2021
Ioana Bodea on bukarestilainen nainen, joka on lapsesta saakka auttanut kotikaupunkinsa kodittomia kissoja ja koiria. Nykyään koko hänen perheensä osallistuu eläinten auttamiseen ja perheellä on oma pieni tarha, jota viimeistellään parhaillaan. Jotkut koirat ovat jo päässeet asumaan näihin uusiin oloihin.Tämän uuden tarhan Ioana haluaa pitää turvapaikkana niille koirille, joille isompien tarhojen olot ovat liian stressaavia. Ioana on toiminut jo pitkään vapaaehtoisena Onevetin ja Cosoban koiratarhoilla ja järjestänyt koirien sterilointeja jo 90-luvulta lähtien. Ioanalla on Cosoban tarhalla vuokrapaikalla lukuisia koiria, joista hän huolehtii. Kaiken kaikkiaan Ioanalla on noin 100 koiraa yhtä aikaa huolehdittavanaan.

Ioana vierailee säännöllisesti muun muassa Mihailestin kunnallisella tarhalla ja julkaisee facebookissa siellä ottamiaan videoita ja toivoo, että koirien olot herättäisivät ihmisten halun auttaa tarhalle hylättyjä koiria. Ioana lunastaa tarhalta koiria aina kun hänellä on siihen mahdollisuus lahjoittajien tukemana. Ioanan hoivissa koira saa tilaisuuden parempaan elämään adoptio-ohjelmamme kautta.  Tällaisella vierailulla Ioana huomasi upean valkoisen koiran, jonka omistaja oli tuntemattomaksi jääneestä syystä hylännyt kunnalliselle tarhalle. Ioana lunasti pojan tarhalta ulos 31.3.2021 ja antoi tälle uljaan nimen Lord. Päästyään adoptio-ohjelmaamme Lord sai vielä toisenkin nimen White, erotukseksi toisesta saman nimisestä koirasta.

White Lord odottaa uuden kotinsa löytymistä One Rescue Associationin tarhalla Cosobassa yhdellä Ioanan kustantamalla täysihoitopaikalla. Poika on suhtautunut erittäin hyvin tapaamiinsa ihmisiin ja muihin koiriin. Lord haukkuu jonkin verran, mutta ei kuitenkaan ole koko ajan äänessä. Ioana arvelee, että Lordissa virtaa noutajan verta, mutta todennäköisesti poika kantaa perimässään myös muiden rotujen ominaisuuksia. Lordi on nyt noin puolitoistavuotias eli aktiivinen nuori koira, joka sopeutunee monenlaiseen perheeseen jos perhe sitoutuu pojan kasvatukseen palkitsemiseen perustuvilla menetelmillä. Lordilla on ollut koti ja omistaja sen ensimmäisen elinvuoden ajan, mutta kodin olosuhteista ja esimerkiksi siitä, onko Lord tottunut lasten kanssa elämiseen, ei ole tietoa. Joka tapauksessa Lordin tuleva perhe tarvitsee paljon kärsivällisyyttä ja lempeyttä pojan kanssa. Kiintymystä, toimintaa ja iloa Lord on valmis antamaan vastalahjaksi.

White Lord on noin 50-55 cm korkea ja painaa noin 20 kg.

Päivitykset

14.6.2021
White Lord on kotona. Onnellista elämää Lord ja perhe!

13.5.2021
White Lord löysi nopeasti oman kotinsa ja on nyt tullut varatuksi.

25.4.2021
White Lord tulee adoptio-ohjelmaamme toiveena oma koti.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

White Lord saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi White Lord on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

White Lordin yhteyshenkilö on Marjukka Kokko

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa