Kodin saanut koira: ZASKA

Syntymäaika: 2013 - 2014
Sukupuoli: narttu
steriloidaan
Sijainti: Romaniassa (Glina)
Kokoarvio:

 

 

20.5.2016
Zaskan löytöpaikka ei tarkemmin ole tiedossa, mutta tytön on löytänyt ja tuonut Asociatia A Doua Sansan tarhalle sen vapaaehtoinen työntekijä.

 

Zaska asuttaa tällä hetkellä häkkiä Baxin kanssa ja aiemmin kaverina ollut myös jo kotiin päässyt Carly. Zaska tuleekin kaikkien koirien kanssa toimeen ja tervehtii välittömästi myös ihmisvieraat. Zaska on pieni ja kiltti tättähäärä, joka hetken malttaa pysyä aloillaan, kunnes taas touhottaa menemään suu korvissa sekä häntä vispaten ja hakee katseellaan kontaktia ihmiseen, tai ehkä myös siihen namiin, joka on kädessä. Zaska vaikuttaa helpon oloiselta koiralta, varustettuna lisäksi kultaisella luonteella.

Zaska on noin 35 cm ja paino noin  7-8 kg

18.7.2016
Aktiivimme tapasivat Zaskan ja totesivat sen olevan reipas, rohkea ja  kaiken puolin herttainen tyttönen, mutta ruoka on sellainen kohta, josta Zaska pitää puolensa ja sanoo, jos hänen kupilleen mennään. Muutoin kestää kaiken sorttisen riekkumisen Essan puolelta, joka on uusi asukas Baxin lisäksi. Ja kun Zaska väsyy Baxin ja Essan riehakkaaseen menoon, osaa hän siirtyä sivummalle tai hakeutuu koppiin, omaan rauhaan.

21.8.2016
Herttainen Zaska on tänään varattu omaan kotiin.

22.9.2016
Eilen 21.9.2016 saapui jälleen Kulkuri lento ja yksi onnekkaista kodin saaneista matkustajista oli Zaska. Onnea kodille!

 

 

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Zaska saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Zaska on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Stina Nurmikoski

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: