Yrityssponsorit

 

 

Tervetuloa Carpe -projektin yrityssponsorisivulle

Tarjoamme yrityksellenne nyt mahdollisuuden toimia Carpe -projektin sponsorina. Yrityksenne voi helpolla, nopealla ja luotettavalla tavalla olla konkreettisesti mukana rakentamassa tulevaisuuden tarhaa. Voitte sponsoroida joko vapaavalintaisella sponsorointisummalla, joka käytetään projektissa siihen mihin sillä hetkellä on suurin tarve tai ryhtymällä häkkikummiksi, jolloin sponsoroitte yhden häkin rakentamisen. Häkkejä Carpeen rakennetaan yhteensä 70 kpl. Häkkikummius kustantaa kertaluontoisesti 300 euroa.

 

Vastineeksi sponsoroinnista tarjoamme yrityksellenne:

  •  Sähköisen diplomin osoituksena tärkeästä tuestanne käytettäväksi viestinnässänne
  • Monipuolisen ja laajan näkyvyyden kaikissa yhdistyksemme kanavissa (kotisivut, Facebook, Instagram)
  • Häkkikummina saatte vielä kummihäkinne asukkaiden kuulumiset neljästi vuodessa, kahden vuoden ajan

 

Projektin esittely ja taustaa:
CARPE muodostuu sanoista Care, Adopt, Rescue, Protect ja Educate.

 

carpe1_web

 

Projektin tavoitteena on kerätä tarvittavat taloudelliset resurssit tontin sekä muun tarvittavan kaluston hankintaan, jotta tarhalle suunnitellulle 150:lle koiralle saadaan rakennettua elinolosuhteet, jossa niiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista voidaan olosuhteet huomioiden huolehtia mahdollisimman hyvin.  Tontti on kooltaan 5000 m² ja sinne on edellisen omistajan toimesta rakennettu paitsi asuintilat, myös piharakennus eläimille. Tarhalla oleva asuinkiinteistö viimeistellään siten, että siellä voi asua sekä ympärivuorokautisesti että ympäri vuoden. Tällä pyritään maksimoimaan sekä koirien että kaluston turvallisuus.

 

 

Tarhalle rakennetaan 70 aitausta, joissa kussakin asuu yhdestä kolmeen koiraa. Osa häkeistä tulee olemaan osittain piharakennuksen sisällä, jotta erityishoitoa vaativat koirat kuten pennut ja vanhukset, ovat suojassa äärimmäisiltä sääolosuhteilta. Toki jokaiseen tarhaan tulee katto sekä suojaa. Tarha rakennetaan huomioiden myös ekologisuuden ja kestävän kehityksen aspektit. Tarhalla olevat koirat steriloidaan ja niiden voinnista huolehditaan. Tarhalla asuvilla koirilla on mahdollisuus löytää Kulkurien adoptio-ohjelman kautta omakoti Suomesta. Mikäli koiraa ei jostain syystä kyetä pitämään adoptio-ohjelmassa, se saa kuitenkin elää romanialaisittain turvallisessa ympäristössä.

Carpen tarha on Kulkurien pitkäaikaisen yhteistyökumppanin, romanialaisen eläinsuojelija Carmen Mandescun ja Kulkurien yhteinen voimainponnistus. Carmen ja Kulkurit ovat toimineet yhdessä jo vuosia ja ystävystyneet puolin ja toisin. Carmen perusti aikanaan ystävänsä kanssa yhdistyksen nimeltä A Doua Sansan ja tämä yhdistys lähti ylläpitämään koiratarhaa Glinan kylään. Tunnemme Carmenin luotettavana ja asialleen omistautuneena eläinsuojelijana, jolle eläinten hyvinvointi on kaikkein tärkeintä.

 

Carpe now

Carmen on jo pitkään unelmoinut omasta tarhasta, joka sijaitsisi hänen omistamallaan maalla. Nyt hän on valmis tekemään unelmastaan totta ja Kulkurit ovat sitoutuneet tukemaan häntä tässä. Kulkurtit tulevat myös vierailemaan tarhalla ja olemaan avuksi mahdollisuuksien mukaan myös konkreettisissa rakennustoimissa. Yhdistys järjestää tapahtumia Suomessa ja niistä saatu tuotto ohjataan projektiin.

 

Kutsumme Teidät mukaan sponsoroimaan CARPE- projektia, joka tulee muuttamaan niin monen elämää, monella tasolla.

 

 

 

Yrityssponsorointiin liittyvistä asioista, ota yhteyttä Mia Takolanderiin tai Nea Gomaniin tai täytä alla oleva yhteydenottolomake.

 

Yrityksen nimi *

Yrityksen Y-tunnus

Kontaktihenkilö

Sähköposti *

Puhelinnumero *

Haluaisimme:

Voitte ottaa yhteyttä:

Kieli:

Viestisi

 

————————————————-

Poliisihallitus on myöntänyt Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle rahankeräysluvan lupanumerolla POL-2015-11312. Lupa on voimassa 1.1.2016 – ­31.12.2017 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.
 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.