Yrityssponsorit

 

 

Näkyvyyttä ja hyvää mieltä

Tarjoamme yrityksellenne nyt mahdollisuuden toimia Carpe -projektin sponsorina. Paras näkyvyys ja tehokkain mainonta yrityksellenne saavutetaan, kun yritys ryhtyy häkkikummiksi.

  • Yhden häkin kummius maksaa 300€. Kummius on ikuinen ja maksu kertaluontoinen.
  • Häkkikummi saa halutessaan keksiä nimen häkille ja tämä nimi sekä kummin/kummien nimi tulee kaiverrettuna häkin seinään kiinnitettävään laattaan sekä tarhan portille kiinnitettävään laattaan.
  • Mainostamme yritystä vuoden ajan yhteensä neljä (4) kertaa kolmen (3) kuukauden välein Kulkurien Facebook-sivulla (yli 17 000 tykkääjää) ja Instagramissa (yli 4 000 seuraajaa) . Julkaisujen pohjana käytämme häkkikummiksi ryhtymistä sekä häkkikummin kuulumisia, lisäämme julkaisuun yrityksen logon ja ohjaamme seuraajiamme yrityksen omille kanaville.
  • Yrityksen logo lisätään yrityssponsori-sivulle.
  • Häkkikummi saa lisäksi sähköisen diplomin todisteeksi kummiudestaan.

Häkkikummiudella kustannetaan paitsi rakentamisesta syntyviä kuluja, myös tarhan ylläpidosta ja koirien hyvinvoinnista huolehtimisesta aiheutuvia kustannuksia.

 

Tapahtuma/tempaus ja vapaavalintainen sponsorointisumma

Voitte sponsoroida projektia myös vapaavalintaisella summalla tai järjestämällä tapahtuman tai tempauksen, jonka tuotto ohjataan projektille (esimerkkinä Polaris Tattoon järjestämä tatuointitempaus, kuva).  Näissä tapauksissa sponsorointi käytetään projektissa siihen mihin sillä hetkellä on suurin tarve. Yrityksenne saa:

  • Kiitos-julkaisu Facebookiin ja Instagramiin, johon liitämme yrityksen logon sekä ohjaamme seuraajiamme yrityksen omille kanaville.
  • Yrityksen logo lisätään yrityssponsori-sivulle.
  • Sähköisen diplomin todisteeksi sponsoroinnista.
  • Tempauksen tai tapahtuman ollessa kyseessä tarjoamme myös tehokasta mainosapua tapahtumalle Kulkurien kanavilla.

 

 

 

 

 

 

CARPE pähkinänkuoressa

Carpe on romanialaisen eläinsuojelija Carmen Mandescun ja Rescueyhdistys Kulkurit ry:n yhteinen projekti. Projektin taoitteena on rakentaa romanialaiseen Mitrenin kylään 150 kodittoman koiran tarha, jossa koirista pidetään huoli ja mahdollisuuksien mukaan ne pääsevät Kulkurien adoptio-ohjelmaan. Projekti startattiin toukokuussa 2016 ja se jatkuu, kunnes tarha on valmis. Kulkurien ja Mandescun yhteistyö jatkuu eri muodoissaan myös tämän jälkeen. Tarha rahoitetaan suurelta osin suomalaisin yksityislahjoituksin ja yrityssponsoreiden avulla.

 

 

 

 

 

Carpe-projektin yrityssponsorit:

 

Yrityssponsorointiin liittyvissä asioissa ota yhteyttä:

Mia Takolander (också på svenska)
Nea Goman (also in english)

tai täytä alla oleva yhteydenottolomake.

 

Yrityksen nimi *

Yrityksen Y-tunnus

Kontaktihenkilö

Sähköposti *

Puhelinnumero *

Haluaisimme:

Kieli:

Viestisi

 

————————————————-

Poliisihallitus on myöntänyt Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle rahankeräysluvan lupanumerolla POL-2015-11312. Lupa on voimassa 1.1.2016 – ­31.12.2017 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Share 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.