Päivitetty 18.01.2017

Kodin saanut koira: CAMRON


Syntymäaika: 08/2016
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (OneVet)
Ei kastroitu

 

 

27.11.2016
Kulkurien aktiivit vierailevat säännöllisesti Romaniassa paikallisten yhteistyökumppaneiden luona. Yksi matkojen tarkoituksista on kartoittaa uusia sopivia koiria yhdistyksen adoptio-ohjelmaan. Marraskuussa Romanian matka kohdistui mm. eläinlääkäriasema Clinica Veterinara OneVetiin jonka kanssa yhdistys tekee tiivistä yhteistyötä päivittäin. Klinikan kautta kulkevat mm. kaikki Suomeen saapuvat koirat. Tämän lisäksi Onevet tarjoaa turvapaikan monelle kadulta pelastetulle. Klinikan koirasuojalla, OneVet Pensionissa odottaa omaa kotiaan ympärivuotisesti parisataa koiraa. Camron on 3 kuukautinen pojan alku, joka odottaa tarhalla kotiaan äitinsä Magian ja kahden sisaruksensa kanssa.

Camron on aivan mahtava pentu. Se on iloinen, touhukas, innokas, leikkisä, menevä ja utelias koiranalku. Siinä yhdistyy kaikki positiiviset puolet mitä pennusta voi vaan toivoa. Kaiken lisäksi Camron sulattaa jokaisen vastaantulevan söpöydellään. Muun muassa aktiivimme olivat tämän pennun kohdalla aivan myytyjä.

Camron asuttaa häkkiään äitinsä, kahden sisaruksensa sekä kahden muun pennun kanssa ja tulee kaikkien kanssa moitteettomasti toimeen. Camronin päivät kuluvatkin nahistelemalla muiden pentujen kanssa ja päiväunia ottaessa. Camron antoi myös käsitellä itseään nätisti eikä sen kuultu haukkuvan tarhalla. Tässä olisikin jollekin aivan täydellinen paketti valmiina matkustamaan omaan kotiinsa.

Camronista odotetaan kasvavan korkeintaan keskikokoinen.

11.12.2016
Suloinen nallepoika Camron ei joudu viettämään hyytävän kylmää talvea Romaniassa, vaan pääsee matkustamaan omaan perheeseensä Suomeen. Tuota elämänsä tärkeintä matkalippua Camron joutuu kuitenkin vielä hetken odottamaan. Onneksi tätä tietoa ei enää odotella: Camron on tänään varattu.

18.01.2017
Viime lauantaina Camron sai kokea onnen hetkiä (jokseenkin hieman jänniä sellaisia), kun se pääsi yhdessä siskonsa kanssa aloittamaan uuden elämän Suomen maakamaralla. Nämä pienokaiset kulkivat yhteisen tien aina syntymästä Helsinki- vantaan lentokentälle saakka, josta ne lähtivät omien perheidensä matkaan. Onnea siis Camronille ja perheelle <3  Ja mitä parhaimpia tulevia vuosia!

—————————————————————————————————————-

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaatilon ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Camron saapuu Suomeen asianmukaisesti kastroituna (mikäli ikä sen sallii), rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Camron on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Mikäli Camron tulee Suomeen kastroimattomana nuoren iän vuoksi, tuleva koti sitoutuu kastroimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu omistajan niin halutessa kastroinnin kustannuksiin 70 eurolla kuittia vastaan. Olethan myös yhteydessä yhteyshenkilöösi ennen kastrointia.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Nora Anttila

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.