Päivitetty 21.01.2017

Kodin saanut koira: CARAMIA


Syntymäaika: 08/2016
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (OneVet)
Ei steriloitu

 

 

29.11.2016
Kulkurien aktiivit vierailevat säännöllisesti Romaniassa paikallisten yhteistyökumppaneiden luona. Yksi matkojen tarkoituksista on kartoittaa uusia sopivia koiria yhdistyksen adoptio-ohjelmaan. Marraskuussa Romanian matka kohdistui mm. eläinlääkäriasema Clinica Veterinara OneVetiin jonka kanssa yhdistys tekee tiivistä yhteistyötä päivittäin. Klinikan kautta kulkevat mm. kaikki Suomeen saapuvat koirat. Tämän lisäksi Onevet tarjoaa turvapaikan monelle kadulta pelastetulle. Klinikan koirasuojalla, OneVet Pensionissa odottaa omaa kotiaan ympärivuotisesti parisataa koiraa. Caramia on 3 kuukautinen kaunis kiharakarvainen tyttö, joka odottaa tarhalla kotiaan äitinsä Magian ja kahden sisaruksensa, Camronin ja Cashmirin, kanssa.

Caramia on touhukas, utelias ja menevä pentu eli aivan samanlainen kohelo pentu kuin sisaruksensakin. Se mikä erottaa Caramian sisaruksistaan on tietynlainen rauhallisuus mikä koirasta huokuu. Tämä saattaa olla iso plussa koulutusta ajatellen. Kaikesta huolimatta sen lempipuuhaa on riekkua sisarustensa ja kahden muun häkissä asustavan pennun kanssa. Caramia tuleekin erittäin hyvin muiden koirien kanssa toimeen ja olisi varmasti ihanaa, jos häntä olisi tulevassa kodissa koirakaveri odottamassa.

Caramian asumismuodoksi voidaan ajatella montaa erilaista vaihtoehtoa. Caramian ei olla kuultu haukkuvan tarhalla, joten se saattaisi soveltua myös kerrostaloon.

Caramia jää pienikokoiseksi ja tulee luultavasti painamaan korkeintaan 10kg.

09.12.2016
Caramia on saanut valtavan määrän kiinnostusta osakseen ja tällä hetkellä siitä ei oteta lisää kyselyitä vastaan.

20.12.2016
Caramia sai paljon potentiaalisia kotitarjouksia ja niiden joukosta on nyt löytynyt Caramialle oma loppuelämän koti! Onnea perhe ja Caramia <3

21.01.2017
Pentutrion viimeisenä, mutta ei vähäisempänä, Caramia lensi oman perheensä luokse Suomeen. Onnittelut Caramialle ja perheelle!

————————————————————————————————

 

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Caramia saapuu Suomeen asianmukaisesti steriloituna, rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Caramia on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Mikäli Caramia tulee Suomeen steriloimattomana nuoren iän vuoksi, tuleva koti sitoutuu steriloimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu omistajan niin halutessa steriloinnin kustannuksiin 70 eurolla kuittia vastaan. Olethan myös yhteydessä yhteyshenkilöösi ennen sterilointia.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Nora Anttila

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.