Päivitetty 18.12.2018

Kodin saanut koira: COSMIINA (nyk. Sylvi)


Syntymäaika: 5/2017
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Cosoba)
steriloitu

28

Perustiedot ja tausta
7.11.2018
Eläinlääkäripariskunta Dragos ja Adina Vladutin omistama Clinica Veterinara OneVet on Bukarestissa sijaitseva eläinlääkäriklinikka, jonka kautta kaikki Kulkurien adoptio-ohjelman läpikäyvät koirat kulkevat. Dr Adina on lämminsydäminen eläinlääkäri, joka uurastaa väsymättömästi auttaakseen kodittomia eläimiä. Vuonna 2015 Vladutit osittain ostivat ja osittain vuokrasivat ison maatilan noin puolen tunnin ajomatkan päässä klinikalta sijaitsevasta Cosoban kylästä. Cosoban tarhalle on kunnostettu tiloja kodittomille koirille ja kissoille sekä klinikkahuone eläinlääkärin tutkimuksia ja toimenpiteitä varten. Lisäksi Adina perusti vuonna 2017 One Rescue Association yhdistyksen ja haaveena onkin, että jonain päivänä hän voisi ostaa koko tilan yhdistykselleen. Myös Cosmiina aloittaa kodin etsinnän Cosobasta. Adinalle soitettiin Cosmiinasta sen jälkeen, kun se oli heitetty ulos edellisestä kodistaan portin ulkopuolelle ison haavan kanssa. Adinalle ei jäänyt muita vaihtoehtoja kuin auttaa Cosmiinaa. 

 

Cosmiina on erittäin ihmisrakas ja tytön itku ihmisen perään on niin sydäntä särkevää, ettei kukaan pysty ohittamaan tätä. Cosmiina kaipaa ehdottomasti seuraa, eikä tyttö varmastikaan tule viihtymään yksin. Cosmiina on todella mukava, hellä ja jopa kohtelias. Cosmiina on helposti motivoitavissa ruoalla, ja ruoka on myös Cosmiinalle tärkeä resurssi. Ihmiset saavat rapsutella, halailla ja pusutella Cosmiinaa ja tyttö vain hykertelee onnellisena sylissä. Tämä koira kaipaa niin valtavasti omaa ihmistä, jonka sylissä olisi aina paikka valmiina. Cosmiinassa on sekoitus vinttikoiraa, joten Cosmiina myös vinkuu ja piippaa, joskaan sen ei kuulla haukkuvan. Cosmiina on noin 50-55cm ja 15kg.

Päivitykset
28.11.2018
Aivan ihana Cosmiina on tänään varattu omaan kotiinsa.

7.11.2018
Cosmiina aloitti kodin etsinnän Kulkurein adoptio-ohjelmassa.

————————————————————————————————————————–

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Cosmiina saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Cosmiina on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Cosmiinan yhteyshenkilö: Matleena Grönroos

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.