Päivitetty 04.12.2018

Kodin saanut koira: EANA


Syntymäaika: 1/2017
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Carpe)
steriloidaan

 

10.7.2018

Perustiedot ja tausta:

Carpen tarhaa Romaniassa tukeva henkilö oli tuonut Eanan tarhalle, sen tarkemmin ei ole tietoa mistä, mutta kuten yleensä, ovat nämä koirat hylätty joko tien varrelle, metsään tai pelloille. Eana on energinen, touhukas, joka pomppii halutessaan huomiota ja jahtaessaan kärpäsiä. Se rakastaa ihmisiä ja antaa nätisti käsitellä itseään ja kellahtaakin pian selälleen rapsutusten toivossa.  Eana on sellainen ilonaamainen koira ja on todella reipas ja kiltti. Eana asuttaa häkkiään Oskari koiran kanssa ja leikkisänä tyttönä, ottaa mielellään Oskarin pehmolelu-rotan, jolla tykkää leikkiä. Muiden koirien kanssa tulee hyvin toimeen. Avoimen luonteensa vuoksi, voisi Eanaa ajatella monenlaiseenkin kotiin, eikä tarhalla juurikaan haukkunut, joten kerrostalokin voisi olla hyvin Eanan kotina.

Eana on noin 35 cm ja painoa suunnilleen 10 kg

Päivitykset uusimmasta vanhimpaan

04.12.2018
Ihana Eana saapui Suomeen 24.11.2018.

11.10.2018
Eana on onnekas ja pääsee Romanian paukkupakkasia pakoon omaan kotiinsa Suomeen! Eana on varattu <3

10.7.2018
Eana tuli Kulkurien sivulle etsimään kotiaan.

__________________________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Eana saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Eana on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

 

Yhteyshenkilö: Nora Anttila

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.