Päivitetty 25.12.2019

Kotia etsivä koira: GERALT


Syntymäaika: 2010-2011
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (One Rescue Association/Cosoba)
kastroitu

 

Perustiedot ja tausta
Adina Vladut on eläinlääkäri, joka omistaa yhdessä miehensä Dragos Vladutin kanssa Onevet-klinikan. Eläinlääkärin työnsä lisäksi Dr. Adina käyttää kaiken aikansa kodittomien koirien auttamiseen. Adina perusti One Rescue Association -yhdistyksen vuonna 2017, yhdistyksellä on tarha Cosobassa noin puolen tunnin matkan päässä Bukarestista. Se on yksi Kulkurien keskeisimpiä yhteistyötahoja Romaniassa. Kaikki kauttamme Suomeen saapuvat koirat kulkevat tämän tarhan kautta, jossa niille tehdään kaikki tarvittavat valmistelut lentoa varten. Tarhalla asuu useita satoja koiria. One Rescue Associationin tarha on kuitenkin romanialaisittain hyvä, sillä siellä on päivittäin eläinlääkäri, koirat hoidetaan ja niiden elinolosuhteita pyritään parantamaan jatkuvasti.

Geraltilla on ollut aikaisemmin oma koti. Hänet tuotiin tarhalle toisen samanikäisen uroksen, Eeliksen kanssa, kun koirien omistaja kuoli. Geralt on asunut tämän uroksen kanssa todennäköisesti koko elämänsä ja voisi tulevassa kodissakin hyötyä kivasta koirakaverista. Geralt on joulukuussa 2019 aktiivien vieraillessa Cosobassa asunut tarhalla parisen kuukautta.

Geralt on reippaan ja rauhallisen oloinen koira, joka on kiinnostunut ihmisistä. Geralt tulee oma-aloitteisesti hakemaan herkkuja ja tervehtimään hänelle vieraita ihmisiä. Vieraiden kosketus aluksi hieman jännittää, mutta komistus antaa kuitenkin koskea ja rapsutella. Geralt on hieman kaveriaan ujompi ja tarkkailee tilannetta rauhassa. Ei ole ihme, että ujostuttaa, kun elämä on niin muuttunut, kun omasta kodista on seniori-iässä joutunut muuttamaan tarhalle. Geralt ei kuitenkaan vaikuta aralta, vaan on slkeästi tottunut ihmisiin ja on utelias. Geralt varmasti nauttisi rauhallisista kävelylenkeistä perheensä kanssa ja käpertyisi sitten mielellän sohvalle katsomaan yhdessä telkkarista illan elokuvaa.

Geralt on noin 55 cm ja 30 kg ja voisi hyötyä pienestä painonpudotuksesta.

Päivitykset
22.12.2019
Komea seniori Geralt tulee mukaan Kulkureiden adoptio-ohjelmaan.

__________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan?

Jos tiedät mitä vanhan koiran omistaminen merkitsee, tiedostat siihen kuuluvat ilot ja surut, olet varautunut panostamaan vanhan koiran ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan turvallisen eläkeläiskodin, ota rohkeasti yhteyttä.

Huomioithan että vanhan koiran kohdalla saattaa ikääntymisestäkin johtuen koitua eläinlääkärikustannuksia. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Geralt saapuu Suomeen  kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Gerlat on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Mari Jokinen

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.