Päivitetty 10.05.2021

Kodin saanut koira: MADALINA


Syntymäaika: 2012
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (MG Rescue)
steriloitu

Iloksemme Madalinasta on tullut useita adoptio-yhteydenottoja ja uskomme oikean kodin löytyvän näiden ehdokkaiden joukosta. Kiitos mielenkiinnostanne Madalinaa kohtaan!

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin adoptioprosessin kuvaukseenluovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

 

Perustiedot ja tausta
7.3.2021

M. G. Rescuen tarha M. G. Sanctuary sijaitsee Bulbucata-Stalpu -alueella, noin 30 km Bukarestin ulkopuolella. Tarha on kooltaan noin 5 000 neliömetriä. Tarhalla asuu aina kerrallaan noin 60-70 koiraa, ja paljon myös muita eläimiä omilla alueillaan, mm. kissoja, lintueläimiä, lehmiä, vuohia, hevosia ja sikoja. Tarhan perustaja ja omistaja Mihai Grigorie on pitkän linjan eläinsuojelija ja hänen historiansa rescue-kentällä on pitkä. Mihai itse tekee palkkatyötä eläinlääkärinä täysipäiväisesti rahoittaakseen tarhansa toimintaa ja sen lisäksi hoitaa tarhan päivittäiset asiat. Kulkurit on tehnyt yhteistyötä Mihain kanssa vuodesta 2013 lähtien.

Madalina on yksi monista onnekkaista, jotka Mihai on pelastanut. Madalinan Mihai valitsi mukaansa Buftean kunnalliselta tarhalta joulukuussa 2020. Miten ja miksi Madalina on päätynyt kunnalliselle tarhalle, sitä emme tiedä.

Nyt Madalina on asustanut MG Rescuen tarhalla muutaman kuukauden ja on aika aloittaa kodin etsintä Madalinalle. Alkuun Madalina oli hieman ujo ja sitä se saattaa olla uusille ihmisille vieläkin alkuun, mutta Madalina vapautuu nopeasti ja tuo esiin ikäisekseen yllättävänkin leikkisiä ja iloisia piirteitä. Peruslonteeltaan Madalina on rauhallinen ja ystävällinen. Tulevassa kodissa Madalinan kanssa täytyy tietysti varautua etenemään sille sopivaan tahtiin ja antamaan sille aikaa ja tilaa ja paljon hyviä kokemuksia sopeutumiseen.

Madalina asuu tällä hetkellä kahden muun nartun kanssa samassa häkissä ja tulee niiden, kuten muidenkin koirien kanssa hyvin toimeen. Tarhaoloissa Madalina ei ole ollut kova haukkumaan.

Madalina on steriloitu narttu, ja se on kooltaan noin 40 cm/15 kg.

Päivitykset

10.5.2021
Madalina saapui omaan kotiin 8.5.2021.

26.3.2021
Madalina on varattu omaan kotiin Suomeen.

14.3.2021
Lisätty uusi video Madalinasta.

7.3.2021
Madalina aloitti kodin etsinnän adoptio-ohjelmassamme.


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan?

Jos tiedät mitä vanhan koiran omistaminen merkitsee, tiedostat siihen kuuluvat ilot ja surut, olet varautunut panostamaan vanhan koiran ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan turvallisen eläkeläiskodin, ota rohkeasti yhteyttä.

Huomioithan, että vanhan koiran kohdalla saattaa ikääntymisestäkin johtuen koitua eläinlääkärikustannuksia. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Madalina saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Madalina on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Madalinan yhteyshenkilönä toimii Salla Honkapää

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.