Päivitetty 21.08.2017

Kodin saanut koira: MAITE


Syntymäaika: 3/2017
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Luiza Mandru)
ei steriloitu

Perustiedot ja taustat

26.7.2017
Gradistean sterilointipäivään saapui nainen kahden narttukoiransa kanssa. Toisella näistä oli pennut, mutta hän ei voinut pitää niitä koska hänellä ei ollut sanojensa mukaan varaa ruokkia kaikkia koiria. Hän uhkasi, että jos Luiza ei ota pentuja, ne jätetään metsään. Luiza sanoi ottavansa pikkuiset heti, kunhan tilaa vapautuu ja antoi naiselle ruokaa pennuille ja nartuille kuukaudeksi eteenpäin. Pari päivää myöhemmin nainen kuitenkin kertoi Luizalle että yksi pennuista oli tappanut kanan leikkiessään, joten naisen puoliso oli aikeissa hylätä pennut- siispä  Luiza otti nämä neljä ihastuttavaa pentua välittömästi hoiviinsa.

Dorinda ja sen sisaret Maite, Matia ja Rosalin ovat sympaattisia ja suloisia pikkukoiria.

Väritykseltään upean mustanruskeaa Maitea jännittää kovasti sylissä. Se on hellyttävä tyttönen, joka hetken tilannetta tarkkailtuaan rohkaistuu leikin tiimellykseen ja temmeltää joukon jatkona. Herkkä ja kaunis Maite kaipaa turvallista ja varmaotteista kotia.

Alle 5 kk vanha Maite painoi aktiivien tavatessa sen noin n. 4kg, ja koira jäänee täysikasvuisenakin aika pienikokoiseksi.

Nykytilanne:

18.8.2017
Maite saapui Suomeen ja omaan kotiin 13.8.2017

Edelliset päivitykset:

9.8.2017
Maite varattiin omaan kotiin ja pääsee matkaamaan sinne aivan kohta.


4.8.2017
Maite saapuu Suomeen kotihoitoon 13.8. Olisipa mahtavaa, jos tyttö pääsisikin hoitopaikan sijaan suoraan omaan kotiin!

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Mikäli Maite tulee Suomeen kastroimattomana nuoren iän vuoksi, tuleva koti sitoutuu kastroimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu halutessanne kastroinnin kustannuksiin 70 eurolla kuittia vastaan. Olethan myös yhteydessä yhdistykseen (varaajaan) ennen kastrointia.

Maite saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Maite on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö Noora Lindroos

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.