Päivitetty 24.01.2019

Kodin saanut koira: MARGARETA


Syntymäaika: Noin 2012
Sukupuoli: Narttu
Sijainti: Romaniassa (Ioana Bodea/OR)
Steriloitu

 

Perustiedot ja tausta

28.10.2018
Ioana Bodea on romanialainen eläinsuojelija joka tekee kaikkensa eläinten hyvinvoinnin eteen. Kun hänen ystävänsä yhtenä päivänä soitti ja kertoi rankkureiden ottaneen kiinni kokonaisen koiralauman jota hän vuosien aikana oli ruokkinut, ja vienyt nämä kaikki kunnallliselle koiratarhalle, Ioana ehdottomasi halusi auttaa ystäväänsä. Näin koko tämä pieni lauma pääsi muuttamaan One Rescue Associationin koiratarhalle Cosobaan. Yksi toisensa jälkeen lauman koirat ovat päässeet adoptio-ohjelmaan ja sitä kautta koteihinsa. Margaretan kanssa olemme odottaneet, että tyttö hieman tulisi kuorestaan. Sitten kävikin niin, että eräs perhe huomasi Margaretan muuta kautta, otti yhteyttä ja koska Margareta kuitenkin on tuttu pidemmältä ajalta Kulkurien aktiiveille ja seuraavalta reissulta kuitenkin olisi saanut mahdollisuutensa astua adoptio-ohjelmaan, prosessi adoptiosta laitettiin käyntiin.

Prosessi päättyi siihen, että Margareta tulee sivuille suoraan varattuna koirana.

Kooltaan Margareta on noin 50-55cm, ~18kg ja ikää on arvion mukaan noin 6 vuotta.

Päivitykset

24.1.2019
Margareta pääsi lentämään Suomeen 12.1.2019. Matka jatkui yhdessä perheensä kanssa, kohti sitä omaa kotia ja uutta elämää. Onnea Margareta ja perhe <3


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Margareta saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Margareta on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

 

Margaretan yhteyshenkilö on Mia Takolander

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.